Czy napwewno powinno być napięcie ????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kochani mam taki problemik spuchł mi spryskiwacz i przestał działać, myślałem że się przypchał ale to co innego, on nie wiem czemu spuchł jak stary akumulator, tak ze problem był aby go wyciągnąć, mam oczywiście podgrzewane spryskiwacze i mam pytanko czy do niego na stałe dochodzi 12V bo u mnie jest tak że jak tylko kluczyk przekręce to on ma na przewodach 12v :/ i zastaanwiam sie czy to coś się zje... czy tak jest w standardzie, wiem oczywiśćie mogłem zobaczyć na drugim czy mam 12 ale przy drugim ta mata wygłuszajaca jest mocno przyciśnięta i nie bardzo mam dostęp, a nie wiem czy kupić drugi podgrzewany bo niechciałbym aby mi padł odrazu, bo różnica jest ogromna zwykły 9pln a z grzałką 70
Co o tym myślicie

Grzałka powinna działać jak włączysz ogrzewanie tylnej szyby i lusterek, ja miałem podobną sytuację - wstawiłem nie podgrzewany

No ja też tak zrobiłem, przemówiła do mnie cena ) jak zarobie to sobie kupie podgrzewany )

Ja na szrocie znalazłem podgrzewany od senatora za 10 zł.

Ha ha a mi kurcze na szrocie za zwykły krzykneli 10pln jak nowy w sklepie kosztuje 8 czasami to się zastanawiam czy oni chccą to sprzedać czy tylko chomikują

A ja mam zwykle i nie zamarzaja,czy mam podrzewane??? bo instalka raczej nie wykazuje tego

jak masz podgrzewanie to idzie czarno fioletowy kabelek z okolicy wentylatora. A apropos z grzaniem czy bez to przecież dobre płyny nie zamarzają a jak już zamarzną to w całym przewodzie i grzanie końcówki nic tu nie pomoże.