Mam skrzynke mailowa 1 GB

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
LOL ten o2.pl szaleje cale zycie mialem 25 Mb a tu nagle jakis czas temu dali 250 a teraz 1 Gb. Oszaleli Do tego nie ma ograniczen

Hehe Adas nie szalej tak z tego powodu. Co z tego ze 1Gb jak przesyl na nia nie oszalamia. Ja mam nieograniczona wielkosc, co w praktyce na serwerze wychodzi jakies 1-1,5gb ale sadze ze nigdy w ciagu kilku zyc sie nie zapelni . Napisz lepiej ile jednorazowo mozna od Ciebie i do Ciebie przeslac, jesli ponad 500mb to bede co najmniej zdumiony .

zwykle pisze ze sa jakies ograniczenia np na wysylanie tam z 20 mega czy cos a tu nic tekiego nie ma i wszedzie pisze ze jest bez ograniczen czyli co filmy e-mailem mozna wyslac
zakladaj na o2 konto wysle ci filma

Cytat:
2004-10-20 19:11:07, Pingu pisze:
zwykle pisze ze sa jakies ograniczenia np na wysylanie tam z 20 mega czy cos a tu nic tekiego nie ma i wszedzie pisze ze jest bez ograniczen czyli co filmy e-mailem mozna wyslac zakladaj na o2 konto wysle ci filma

Ja juz na onecie mam tyle ze niekomercyjne i wiecej mi nie potrzeba, a zreszta i tak padaka , dzis spr tam szybkosc i powiem ze sie nie zdziwilem . Ale przyznam ze portale szaleja ostatnio bardzo z kontami i dobrze .

Btw jak sprawdzic predkosc swojego łącza?

Proszem Cie zoomik bardzo TEST TEST TEST

Dziekuje bardzo No to mi pokazalo takie cus... Click Click

Co ty wziales zala przepustowosc z NY?? Przyznaj sie gdzie sie podlaczyles??

Net z kablówki. Dzis wlasnie mi go zalozyli Place 29.99$ ale wlasnie nigdzie nie bylo napisane jakie to jest łącze stad moje zapytanie