Urwana poduszka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
bylo o tym niedawno ale nie moge znalezc watku..mialem dzis po poludniu jechac do aso na wymiane poduchy pod skrzynia bo mi juz latalo wszystko..no ale nie dojechalem tzn dojechalem ale majac tylko biegi 1 i 3 i silnik 5cm nizej ale dalem rade nic sie nie zniszczylo poducha nowa i nowe tuleje przy pajaczku..skrzynia chodzi jak nowa..a wszystko na kotsisa za 199 czesci + robocizna..lubie ten serwis

Kotsisa to świetny sklep z częściami.
Najlepszy w Warszawie mają wszystko, a jesli czegoś nie mają, to szukają i po znalezieniu dzownią do klienta.
REWELACJA!!!
Zaraz za nim (w moim rankingu) jest Towarowa, na której można kupić dużo drobiazgów.

Co do seriwsu na Kotsisa, to osobiście nie próbowałem, ale z opini ludzi , to faktycznie słyszałem same pozytywy.

mi najbardziej odpowiada to ze w trakcie napraw jestem na hali przy samochodzie widze co robia..moge pogadac zapytac..i nie wcisna mi jak w mpt starego sprzegla..po za tym ceny naprawde rozsadne..koles na wstepie mi powiedzial ze poducha z wymiana ponizej stowki..potem zaczelismy gadac i mowie ze mi brzecza te tulejki przy skrzyni...powiedzial ze warto zrobic..sprawa krotka a cala naprawda wymiana poduchy plus poducha i wymiana tulejek w pajaczku razem z czesciami zamknie sie w 200..no to mowie niech robi i tuleje..przychodzi do placenia pani w recepcji wyliczyla jakies 250 zeta..no ale podchodzi do niej szef zmiany i mowi na ucho ze mialo byc nie wiecej niz 200//no wiec zaplacilem 199

mialem zastrzezenia do pracy skrzyni po wymianie..ciezko wchodzila jedynka i piatka..powiedzieli zeby pojezdzic i jak sie nie ulozy to wrocic na regulacje..wrocilem po 2h jak nie moglem wrzucic piatki..szybka regulacja..i skrzynia chodzi rewelka..naprawde chyba tylko jak byl nowy tach dzialala..ogolnie jestem happy aaa i w miedzy czasie jak mi robili tulejki poszedlem do sklepu i kupilem wlaczniki drzwi do lanosa i wymienilem od reki..niestety do drzwi kierowcy nie mieli bo tam sa dwa przewody..wiec po powrocie do domu ten ostatni wlacznik po prostu dobrze oczyscilem i jest oki