MotoNews.pl
5 Pytanie raczej do facetow...jaka kupic golarke? :) (216762/0) - PT

Pytanie raczej do facetow...jaka kupic golarke? :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiiitam po dluuuuuuuuuuhgiej przerwie,
mam zamiar kupic sobie golarke elektryczna totalnie odzwyczailem sie na obczyznie od golenia i juz mi sie nie chce popprostu pozatym nigdy mi sie nie chcialo no i chce cos kupic tylko niewiem co jak ktos z was uzywa to powiedzcie albo podeslijcie moze jakies forum golarkowe hehe bo znalesc niemoge, chodzi mi o jakas do ok 400 zl zeby golila sam zarost bez skory heeh, Pozdrowionka

Jako że faceci nie kwapia się żeby odpisać to mimo ze mnie temat nie dotyczy napisze parę słów

Na jakimś forum znalazłam temat, nie czytalam calego ale moze cos znajdziesz ciekawego
KLIK

a tak w ogóle to może z Philipsa ta z tymi trzema kółkami?

no to ladnie, nikt tu sie nie goli hehe ja dalej szukam dzieki storm za linka, szukam dalej jak cos znajde to powiem pozdro !

Ja używam golarkę philipsa do golenia głowy i ścinania hehe szczeciny

a tak to raczej klasyka gillete mach 3 model czerowny

pozdr

no to tak jak ja, ale chcialbym sie przezucic na cos co goli a nie strzyze a juz mi sie nie chce machac jednorazowkami (ani brzytwa)

Ja nigdy sie tym nie interesowalem, nie widzialem jak to dziala poprostu i nie wiem czy to dokladnie goli do gladkiej skory, czy zostaje szczecina. A przeciez 400zeta nie wydam zeby sobie przetestowac . Takze ciekawa sprawa