Kierunkowskazy w lusterkach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako, że choruje na kierunkowskazy na lusterkach rozgląałem się za takimi z Mercedesa ale to koszt 300 zł i zabawa z "wszczepieniem" tego.

Znalazłem takie coś. Co o tym sądzicie? Warto sobie głowę zawracać wogóle, czy lepiej te od mietka kupić?

od mietka

ja nie wierzę w takie wynalzaki i wolę trochę więcej kasy odłożyć i zaadaptować coś z innego auta niż takie coś ale to jest moje prywatne zdanie

Ja tez osobiscie mysle ze ten przyklejany patent to badziewie, zdecydowanie lepiej bedzie wygladalo lusterko zaadoptowane np. z mercedesa. Zycze powodzenia
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Mortek dnia 2004-10-23 00:51:18 ]

Ja nie chce całych lusterek a jedynie wkłady z diodami. Bardziej podobaja mi się moje lusterka. Zresztą cena 150 zł. szt. jest za samą obudowę, wkład szkła pewnie jeszcze wiecej by kosztował.

Cytat:
2004-10-23 00:59:43, Tomi_Li pisze:
Ja nie chce całych lusterek a jedynie wkłady z diodami.

hmmm to w takim razie nie masz dużego pola manewru bo albo kupujesz to "coś" z allegro lub tniesz swoje lusterka wpasowujesz kierunki i szpachlujesz

Myślalem żeby dać to człowiekowi od spawania plastiku.

Tomi, juz ci sie nie podobaja biale kierunki w blotnikach?, teraz bedziesz mial choinke, tyle tych kierunkow

Cytat:
2004-10-24 00:25:06, Mortek pisze:
Tomi, juz ci sie nie podobaja biale kierunki w blotnikach?, teraz bedziesz mial choinke, tyle tych kierunkow

właśnie

a wogóle jak przymierzasz się do zmiany to warto w niego jeszcze inwestować??

Spoko Mortek jest plan Angażujący kawałki blachy, spawarkę, szpachle i lakier

Speed wiesz jak to jest z przymierzaniem. Naprzymierzasz sie, naoglądasz a czesto nic nie wybierasz Poza tym nowe auto ma gwarancję więc sobie zbytnio nie podłubiesz przy nim

[ wiadomość edytowana przez: Tomi_Li dnia 2004-10-24 01:43:38 ]

[ wiadomość edytowana przez: Tomi_Li dnia 2004-10-24 01:46:51 ]

[ wiadomość edytowana przez: Tomi_Li dnia 2004-10-24 01:53:54 ]

hella ma dość ciekawe kierunkowskazy do lusterek kosztują około 150pln za komplet. instalowałem je niedawno gościowi w fokusie . oczywiście nie da rady bez zrobienia dziury w lusterku i jego demontażu bo trzeba się z kabelkiem dostać do bocznego kierunku z kabelkami http://www.hella.pl/mainpl/katalog/katalog_72.html

Miałbyś możliwość zrobienia fotek i rzucenia mi na mail?