Spec od gazu w BETKACH needed!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
potrzebuje kogos kompetentnego kto mi zalozy gaz do mojej M60 [3 litry V8 e32]...chodzi o gazik II gen. ...no chyba ze trzeba wtrysk...ale wole taniej=)...niech sie wypowiedza chlopaki z gazem i podobnymi silnikami...chyba w e34 525 jest podobny engine...[kolektor plastikowy...itp. itd.] znacie jakiegos speca??!! dzieki z gory za pomoc!!!

masz od siebie do radomia 90 km, więc możesz odwiedzić mojego znajomego, zajmującego się od kilkunastu lat instalacjami gazowymi. zobacz tu: www.autogaz.radom.pl
szczerze go polecam, zakładał gaz u mnie i w beciach kilku moich kolegów. wie gość co robi.
pozdrawiam

dzieki Ci!! moze ktos jeszcze?

nie dopisałem jeszcze, że kolega ostatnio zagazował u niego e-34 2,5 litra 192KM i autko sprawuje się super.

Marcin orientujesz sie czy ten koles instaluje zbiorniki w miejsce kola zapasowego ale nie w srodku tylko pod samochodem tak jak to jest w E36 compact i czy jest spora roznica w cenie ?

wmiejsce normalnego koła tak, ale pod autem nie wiem. wiem natomiast że butla w takim przypadku musi byc osłonieta. najlepiej wejdź na jego stronkę i zapytaj mailowo lub telefonicznie. (04 362 85 63. najlepiej zapytać o waldka, to jest własciciel.
pozdrawiam