Czy można zarządać od gazownika demontażu instalacji gazowej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po 2 miesiącach użytkowania - jeśli on nie potrafi jej doprowadzić do porządku? Tylko rozklada ręce i każe mi ciagle coś wymieniac przy samochodzie.

witam.
jeśli sprawa leży po stronie instalacji a niedaje sobie z nią rady to
to są określone przepisy dotyczące napraw gwarancyjnych i rękojmi za sprzedarz towaru i usługi.
najlepiej zwróć się do sądu polubownego przy sądzie grodzkim lub właściwym wg. miejsca zamieszkania z tą sprawą a to nic nie kosztuje i tam otrzymasz niezbędną pomoc.

Cytat:
2004-10-29 14:22:58, croma1 pisze:
witam. jeśli sprawa leży po stronie instalacji a niedaje sobie z nią rady to to są określone przepisy dotyczące napraw gwarancyjnych i rękojmi za sprzedarz towaru i usługi. najlepiej zwróć się do sądu polubownego przy sądzie grodzkim lub właściwym wg. miejsca zamieszkania z tą sprawą a to nic nie kosztuje i tam otrzymasz niezbędną pomoc.

Dzięki za odpowiedź.
Ale może zajrzysz do mojego posta.... co sądzicie to komputerach Autronic.... i zobaczysz moja specyfikację. Bo ja już nie mam siły - jak sie nie zalewa to mu falują obroty - jak mu nie falują obroty to ma "dziurę" jak mu sie wciśnie mocno pedał przyspieszenia