SuperSprint na Torze Fiata

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kolejna w tym roku VIII eliminacja cyklicznego Supersprintu odbędzie się w niedzielę 19. września.
Impreza powraca na Tor Jazd Doświadczalnych Fiat Auto Poland w Tychach Bieruniu.

Tym samym VIII SuperSprint będzie zarazem III Eliminacją Kryterium FIATa.

Zasady jak zwykle:
- Zgłoszenia pod nr: 0504 051 711 do soboty, 18.09;
- Wpisowe 100zł
- Odprawa zawodników i odbiór dokumentów: 19.09, 7:30 - 8:30;
- Przejazd zapoznawczy 9:00;
- Start 1-szych 4-ech zawodników ok. godz. 10:00

Trasa: 3 szybkościowe PS-y po 5,2 km, start "czwórkami" w odstępach co 20 sek.

Wszystkich serdecznie zapraszamy - na prawdę warto wystartować. SuperSprint to nie jest zwykły KJS to wiele ucząca próba, gdzie można na prawdę nacieszyć się z jazdy.

Do startu zostaną dopuszczeni jak zwykle zarówno zawodnicy posiadający jak i Ci nie posiadający licencji jakiegokolwiek typu.

Samochody muszą być sprawne technicznie, nie ma konieczności posiadania typowego wyposażenia rajdowego typu klatka itp.

Kto startuje, a kto jedzie poogladac?? My chyba bedziemy na oglądarce.

Pozdrawiam

Ja nie startuje, bede na ogladarce. W koncu 2 tygodnie pózniej jest na torze 5 eliminacja Mistrzostw Tychów i tam walka powinna być duzo ciekawsza i tam zamierzam wystartować !!

Witam
Mam sprawe do was, powiedzcie z której strony jest ten rajd bo jak wiem to do fiata można z dwoch stron podjechac(nie wiem dokładnie słyszałem tak) bo ja jestem z Nowego Sącza i zamierzam wpaść na rajd jako kibic. Pozdrawiam tomii

dojedziesz drogą na Bieruń (nie dwupasmówką) . prowadzi ona koło placów na których stoją samochody. Po prawej stronie (jadąc od strony tychów) jest brama wiazdowa na tor fiata, na wysokości zakładu. chyba trochę niejasno to wytłumaczyłem ale może trafisz .

PS.Bede chyba na oglądarze. pozdro

Dzięki stokrotne za wytłumaczenie trafie nic sie nie martw bo do tych czesto jeżdze tylko na fiacie jeszcze nie byłem pozdrawiam tomii

Jak ktoś jest chętny to o 09.30 wyjazd spod DATY na oglądare.

Będę w charakterze....yyyyy pilota.../pozdrówka

ja jutro jade, bede o 9.30 pod Data!

Fotki z SUPERSPRINT

Ma ktos wyniki z rajdu??? podeslijcie linka lub odrazu wyniki pozdro tomii

Wyniki pewnie za jakiś czas będą na hodze.

Cytat:
2004-09-21 20:59:04, layer pisze:
Wyniki pewnie za jakiś czas będą na hodze.

witam, mam pytanko czy próby na KJS są podobne do tych na supersprincie?

Jeśli masz na myśli TEN KJS, to próby są podobne do tych rozgrywanych na SuperSprincie. Różnica polega na tym, że na KJSie są troszke krótsze i nie ma takich długich prostych, tzn są ale z szykanami bądź slalomami. Ale za to są cztery przejazdy.

Cytat:
2004-09-30 13:59:46, layer pisze:
Jeśli masz na myśli TEN KJS, to próby są podobne do tych rozgrywanych na SuperSprincie. Różnica polega na tym, że na KJSie są troszke krótsze i nie ma takich długich prostych, tzn są ale z szykanami bądź slalomami. Ale za to są cztery przejazdy.

czy konieczny jest pilot?

Nie, można jechac bez pilota.

Ma ktos moze miejsce??? zebym mógł sie zabrac??

hm. . slyszalem ze w Niedziele to jest 7 listopada na Torze testowym Fiata ma sie rozegrac kolejny "Supersprint" -
prosilbym o jakies bardziej szczegolowe dane? o ktorej sie zaczyna itp.
Pozdrawiam i z gory dzieki za info!

07.11.2004 (niedziela) odbędzie się X Eliminacja SUPERSPRINT 2004 oraz IV i ostatnia Eliminacja Kryterium FIATa.
Miejsce: Tor Jazd Doświadczalnych FIAT, Tychy
Przebieg zawodów jak zawsze: 7:30 - 8:30
Wpisowe: 100,00 zł
Trasa: 3 przejazdy Próby Specjalnej o dłg. 5,2 km

Tyle jest na stronie SS i na innych portalach.

Pozdrawiam

Startuje ktos z TGR-owiczów ??
ewentualnie kto jedzie pokibicować??

ja może się wybiorę ale nie startuje bo nie mam czym
mój rallycar wróci na trasy dopiero na wiosnę.

"Przebieg zawodów jak zawsze: 7:30 - 8:30 "

czyli jak mam to rozumiec? (że zawody bedą trwały 1 h? ;/ )