UWAGA - wirus w mioim kompie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Już Jojek na nudzie napisał, bo go prosiłem ale napiszę jeszcz żeby wszyscy widzieli.
Mam wirusa , proszę NIE otwierać żadnych wiadomości z mojej skrzynki e-mail aż do odwołania. Nie wiem co to jest i boję się żeby się nie rozsyłał w ten sposób
Dziękuję za uwagę.
Nie wiem co to jest ale z tego co widzę to się chyba skończy format C

Do mnie już 2 x przyszła wiadomość zwrotna z firmy Metalzbyt z Torunia że dostali odemnie wirusa a ja nie znam takiej firmy ani nie mam wirusów na składzie . Ktoś kto ma mnie i tę firmę w skrzynce pocztowej ma wirusa który podpina różne adresy więc trzeba uważać na otrzymywaną pocztę bo można dostać niechciany prezent.

Polecam http://skaner.mks.com.pl/skaner.html
Często pomaga i jest bezpłatny - może ktoś zna lepsze

Momiku sciągasz AD AWAREinstalujesz,klikasz "sprawdz uaktualnienie" , zaznaczasz wszystkie dyski i skanujesz.Znajduje wiekszość robali w przeciwieństwie do tradycyjnych antywirów.
Po resecie kompa skanujesz ponownie, jeśli nadal coś znajduje,spisujesz sobie dokładnie gdzie badziewie siedzi,odpalasz kompa w trybie awaryjnym i ładnie pliczek po pliczku wywalasz.Powinno pomóc.Powodzenia!

wlasnie, ADAware, ktore poleca kao jest najlepsze, ale do tego polecam jeszcze maly programik sciagniety ze strony mks'a do usuwania wszystkich gowien typu Netsky, Blaster itp... dwa programy i masz pewnosc ze wirucha nima

CLEAR Wszystko opanowane, wirus zabity komputer zeskanowany , robaki usuniete
Dziękuję za współpracę

na szczęście to służbowy komp i zaprzągłem informatyków i wyczesali go
acha wirusa dostałem wchodząc na pewną stronę internetową, pewnego klubu motoryzacyjnego , także trzeba uważać

U mnie też był wirus, potraktowałem do ADAWARE jeden skubany dwa dni się z nim męczyłem Ale trzeba uważać bo gnojków takich jest duuużo

Cytat:
2004-12-30 10:54:30, Momik pisze:
acha wirusa dostałem wchodząc na pewną stronę internetową, pewnego klubu motoryzacyjnego , także trzeba uważać

A to niekoniecznie musi być związek, virusy są wszędzie niestety i nawet bez Twojej wiedzy mogą się rozprzestrzeniać przez Twój mail

Cytat:
2004-12-30 10:54:30, Momik pisze:

ptk-u?

Cytat:
2004-12-30 12:50:12, SPAjK pisze:
ptk-u?

skąd wiedziałeś ?

Cytat:
2004-12-30 12:45:12, GDA pisze:
A to niekoniecznie musi być związek, virusy są wszędzie niestety i nawet bez Twojej wiedzy mogą się rozprzestrzeniać przez Twój mail

Dlatego apeluję o sprawdzenie swoich skrzynek pocztowych i osoba która ma u siebie metalzbyt z Torunia niech się sprawdzi pod kątem wirusków

Cytat:
2004-12-30 12:45:12, GDA pisze:

W moim komputerze nie mają szans Polecam Ten program jest darmowy i świetnie sobie daje radę z normalnymi wirusami, trojanami, robakami, dialerami itd

Co to za wirus na PTK-u?Korozja?

Cytat:
2004-12-30 14:15:16, cebka pisze:
Co to za wirus na PTK-u?Korozja?

A fakt jakiś taki rudy był