Chyba oddam w dobre rece --> corolla 1.8D (sedan), 89" :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. chyba bo jeszcze sie zastanawiam ale poptrzebuje kasy na nowego laptopa wiec raczej tak. zdjec kilka posiadam, moge wyslac na maila. Przebieg 307 tys., silnik - jak nalezy, zmieniam olej co 10 tys. (mobil) i zawsze zostaje jeszcze pol litra, pali "na dotyk" w zime tez i w ogole chodzi tak jak powinien, rozrzad wymieniony chyba 15 tys. temu, spalanie: trasa 5l/miasto 6-6,5l. zimowki po jednym sezonie (obecnie leci drugi), troszke zjezdzone synchronizatory-po kilku rundkach wiadomo jak zmieniac biegi, zeby nie zgrzytalo, amorki po 90-95% sprawnosci, ogolnie samochodzik przeszedl przeglad bez problemu jakis miesiac temu NIE SPRAWIA ZADNYCH PROBLEMOW, BEZAWARYJNY co na pewna wiedza ludzie w temacie no i teraz cena....nie wiem jaka, chce go oddac w dobre rece za uczciwa cene. widzialem podobne na allegro i w gazetach po 6,5-7 tys. zl. wiec mysle, ze w tych granicach, generalnie do ustalenia. Kotakt ze mna: 693-413-431 lub mgrochow@securities.com
Pozdrawiam wszystkich ogladajacych. Mirek.

Zdjęcia byś wrzucił

I do odpowiedniego wątku trafił

przepraszam, przepraszam, przepraszam.... o przebaczenie za ten watek, cos mi sie popieprzylo (z motonews.pl czesto mi sie tak dzieje, nie wiem czemu). zdjecia beda jutro pod linkiem http://mirek.securities.com.pl/corolla.html
samochód mozna tez obejrzec w wawie lub w ciechanowie. jak ktos ma pytania to GG: 2812374 (od 9 do 17). zapomnialem jeszcze dodac, ze samochod mial w swojej przeszlosci tylko dwie male stluczki, czyli jest caly prosty czyli nie wyglada jak wiekszosc niemieckich fur na naszych drogach co sa pospawane z kilku innych mam tez do niego oryginalna ksiazke gwarancyjna przegladami, itp., bo byla kupiona w polsce w salonie, jestem trzecim chyba wlascicielem. to tyle, pozdrawiam.

Brachol miał taką... nie ma juz bo miał wypadek. Zamieniasz Corollę na laptopa rety ja bym tak nie zrobiła w życiu

spokojnie jak zamienie to na wiosne bedzie nowa toyota
teraz mam kryzys finansowy a lapcior jest mi niezbedny(

Cytat:
2004-10-26 10:48:40, miro88 pisze:
spokojnie jak zamienie to na wiosne bedzie nowa toyota teraz mam kryzys finansowy a lapcior jest mi niezbedny(

To zdradź jaki model Toyoty planujesz

planuje albo corolle e-10 albo carine e 2.0TD. tylko z planami to roznie bywa no ale to sie jeszcze zobaczy)

p.s. fotki juz sa, wlasnie zrobilem: http://mirek.securities.com.pl/corolla.html

Cytat:
2004-10-27 11:54:58, miro88 pisze:
planuje albo corolle e-10 albo carine e 2.0TD. tylko z planami to roznie bywa no ale to sie jeszcze zobaczy) p.s. fotki juz sa, wlasnie zrobilem: http://mirek.securities.com.pl/corolla.html

Eh śliczna - taka sama jak ta kiedyś od brata tylko jego była srebrna. Ile za nią chcesz??

tez uwazam, ze jest sliczna, moge tak patrzec i patrzec...

ile za nia chce ?? jesli ktos bedzie chcial na prawde kupic to na pewno dojdziemy do porozumienia. mysle, ze w granicach 7 tys., przynajmniej tak sobie cenia te corolki inni, np. na allegro.