Kurs doskonalenia jazdy samochodem...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich! Mam pytanie! Co sądzićie o kursach doskonalenia jazdy samochodem? Nie powiem bo jeździć umie i nie jestem lewy za kierownicą!za kółkiem spedzilem juz siedem lat i zrobilem juz w swoim zyciu mnóstwo kilometrów ale zastanawiam sie nad takim kursem bo mnie to zaciekawiło!Gdzie w krakowie można zapisac sie na taki kurs i ile to kosztuje i jak dlugo trwa?Dzieki za pomoc narka!!!!!!!!!

ja kiedys tez takiego szukalem. chodzi ci pewnie o kurs doskonalenia ale taki bardziej, powiedzialbym, sportowy? takiego w kraku nie ma, sa ze dwa na slasku, jeden szkola jazdy subaru (ale i takze innymi autami) i tam uczy czasem leszek kuzaj czy cholowczyc, i jeszcze gdzies pod wawa... niestety nie pamietam nazw i miejscowosci... co do ceny to byly strasznie dyze jak dla mnie... 2dniowy kurs w zaleznosci czy masz wlasne auto czy tez nie to kwota 300-600zl...
a warto napewno bo fachowcy powiedza ci czy dobrze "to" robisz na wsystkich mozliwych nawierzchniach i sytuacjach... trening czyni mistrza, wiec im wiecej poswieci sie nauce tym lepsze efekty w praktyce...

Dzięki k1cyprys za odpowiedz!!!!!!!Trening czyni mistrza jak powiedziałeś!!!!!Tylko trzeba wlasnie wiedzieć jak trenować i żeby ktoś fachowym okiem spojżał na to tylko może za troche mniejszą cene hehehe !Pozdrawiam narka!!!!!!!!!

nauki jazdy nigdy za wiele!! (tym bardziej jazdy bokiem )
ale faktycznie ceny są zbyt wysokie.. można by powiedzieć opcja dla bogatych

CYPRYS HOŁOWCZYC SIE PISZE PRZEZ " H "

SCOOBY - K1CYPRYS PISZE SIE PRZEZ "K1" !!!

jestem dyslektykiem i robie bledy! a pozatym to go nie znam bo mieszka daleko
a kuzaja to widze co 2gi dzien bo sie leczy u mnie na uczelni i jezdzi albo swoja imprezka albo porszakiem kajenem (wiem, wiem, to sie nie tak pisze )

Pierwszym krokiem jezeli nie stac kogos na kurs sa ksiazki typu "jak doskonalic jazde". Sam kiedys u babci znalazlem taka z 70 lat. Bylo tam duzo ciekawych rzeczy, min jak sie zachowuje pojazd z przednim i tylnym napedem, no i jak prowadzic w konkretnych sytuacjach. Potem to juz kwestia przetestowania tego co pisza w praktyce na jakims placu.

przypomnialem sobie

polecam ksiazke "SZYBKOSC BEZPIECZNA" Sobiesława Zasady.
przeczytalem ja chyba z 4 razy...
i dlatego w wyrazowie...

Nie ciesz sie tak Juz wiem dlaczego mi autko jezdzilo gorzej po remoncie!! Przedwczoraj oddalem autko do odpowiedniego czlowieka i zrobil wkoncu mi heble!! Nagle autko ma 20KM wiecej Okazalo sie ze lewy tylny zacisk ciagle trzymal mi kolo Chyba trzeba bedzie w przyszlosci jeszcze tylne heble tez wymienic na jakies inne.

Cytat:
2004-10-22 22:57:17, k1cyprys pisze:
przypomnialem sobie polecam ksiazke "SZYBKOSC BEZPIECZNA" Sobiesława Zasady. przeczytalem ja chyba z 4 razy... i dlatego w wyrazowie...

Ależ Ty jesteś skromy ale należy Ci się