MotoNews.pl

Gdzie splanowac głowice i stoczyć koło w Warszawie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma ktos jakis adres?? Odrazu mówie ze szukałem na forum ale nic nie ma, a po Wawie to tak raczej nie teges jeździć, koło zamachowe najlepiej zeby mi odrazu wywazyli. Pomożecie? I jezeli mozna to jakies ceny....

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2004-10-28 23:38:06 ]

Np. Auto - Szlif
ul. Parowcowa 6d to jest na Włochach
tel. 863 49 32

Jak ostatnio coś robiłem to 50zł od sztuki. Obojętne ile planujesz.

Polecam bo jest to dobry zakład a w dodatku nie mówią: "5mm?? tak się nie robi no co pan??"

Ja poleca naowa iwiczna kolo piaseczna.

Ja polecam samemu Kumpel planował głowice 2mm przez ponad 2 tygodnie na papierze ściernym;] No ale jak tłumaczył za friko i działa

a ja polecam warsztat za te nawet 50zl. zrobia dobrze to nie wska zeby planowac na szkle.

Cytat:
2004-10-29 10:17:40, simon_pg pisze:
Ja polecam samemu Kumpel planował głowice 2mm przez ponad 2 tygodnie na papierze ściernym;] No ale jak tłumaczył za friko i działa

nie no ja gościa podziwiam za cierpliwość...
2 tygodnie x 5 dni roboczych x 8godzin = 80h
50zł / 80h = 62,5 grosza za godzinę...
za taka stawke na godzinę to ja bym mu zlecił całą furę do zrobienia...
mimo wszytsko go podziwiam....

ja mam kolo zamachowe odchudzone i wywazone do malca i oddam je tanio

Spoko. Wstepnie zamawiam, info poszło na priva wiec pewnie jakos sie dogadamy... A z tą głowicą to musze sam wymontować sama głowice i im zawieść tak? 50zł.... hmm... no cena do przyjęcia chociaz jak ja chce hmmm... 3mm.... 50zł.... no nic pomyśli sie, a ma ktoś jeszcze jakies adresy??

No musisz ja samemu wyjac albo dac do warsztatu ale co to za filozofia wyjac glowice z malca