Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Trzewik HF MEMBER Hyundai Pony Łódź | 2004-07-03 21:59:51 Chyba zostane specem od archaicznych postow ![]() |
Dawciol HF MEMBER Hyundai Pony GLS Piekary Śląskie | 2004-07-04 08:34:39 tak jak mowi marek-b nic prostrzego. chyba ze sciagniesz bembny i podciagniesz na takich tam rozpierakach (odkreca sie je lub skreca w miare potrzeb) a le podciagniecie w srodku linki powinno pomoc(chyba ze masz juz szczenki do wymiany). powodzenia ![]() |
![]() Trzewik HF MEMBER Hyundai Pony Łódź | 2004-07-04 09:45:39 Dzieki dzieki! Tego sie wprawdzie obawialem, ze bede musial rozbierac te plastiki, ale teraz przynajmniej mam pewnosc ze jak je rozbiore to znajde to czego szukam. ![]() Pozdrawiam |
![]() Trzewik HF MEMBER Hyundai Pony Łódź | 2004-07-06 20:13:26 Hmmm.. Moje obawy na szczescie nie byly zasadne. Zadna praca jak juz sie wie gdzie szukac. Dwie srobki, podciagnac nakretka i po robocie. Bardzo dobrze ze cala regulacja jest w srodku samochodu. W moim poprzednim samochodzie bylo standartowo pod podloga. Wszystko sie zapieklo tak ze zadna sila tego nie moznabylo ruszyc i rowniez linki byly nierowno napiete, przez co bral lekko jednym kolem. A tak prosze czysto, elegancko nic nie koroduje. Plus dla Koreancow. Teraz juz reczny moze byc, chociaz o zarzucaniu na asfalcie moge sobie tylko pomarzyc. Ogolnie wazne ze jest duzo mocniejszy i trzyma dobrze. Musze sie jednak dostac do bebnow bo linki od recznego mam nierowno napiete. Dzieki za pomoc!
Pozdrawiam! |