Alfa Romeo 156 2.0

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wyzej co sasdzicie o Alfie 156 2.0 (155 kucy) 2000 rok

Według mnie niezły samochodzik!!! Ale słyszałem o nim wiele niezby ciekawych opini jak i równiez pozytywów "wariatów" po pierwsze-czym starszy tym bardziej sie psuje!!! po drugie- czesci drogie!!! samochodzi jesli jest nowy to wyglada fantastycznie z pełna moca daje czadu ale z czasem i niewłasciwym uzytkowaniem zostaje Ci tylko wyglad i mase problemów Tak wiec decyzja nalezy do ciebie i niech moc bedzie z Toba!!!

ma jedną zasadniczą wadę ........ nie jest Hyundaiem

ja osobiście wolałbym 320 konną wersję Alfy 147

mi w zupelnosci 155 wystarczy tylko macie moze jakichs znajomych co jezdza taka alfa. bo chodzi wiele roznych opini. jedni chwala ze niezamienily by wlocha na niemca a inni mowia ze to najgorsze badziewie na swiecie. wiem ze ma 2 zasadnicze wady: rozrzad, i elementy gumowe zawieszenia.

Czy ty chesz dołączyć do byłych posiadaczy Hyundaia?

Znajomy jeździł 156 kombi z silnikiem 2,5 , właściwości trakcyjne, elastyczność, przyśpieszenie itp bardzo chwalil, natomiast marudził na częste wizyty w ASO ze względu na drobne usterki, spalanie dość wysokie i obsługa serwisowa dość droga. Ale to subiektywna opinia. Teraz pomyka 406 coupe i jest bardziej szczęśliwy. A pamiętacie starą, dobrą 164 przygotowywaną do DTM?

Cytat:
2004-12-17 23:08:29, Tomi_Li pisze:
Czy ty chesz dołączyć do byłych posiadaczy Hyundaia?

Nie hyu zostaje do mnie a alfe chce moj ojciec kupic takze z HTG sie nie zegnam