Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-10-29 10:43:31 Jak mógł by mi ktoś wyjaśnić, stacyjka ma trzy położenia:
0 - wszystko jasne I - no ok, palą się kontrolki, radio działa, ale co jeszcze , bo u mnie stacyjka już się troszkę wyrobiła i są małe problemy ![]() II - no i tu jest pies pogrzebany, jadą c samochodem czasami na dziurach wyłącza mi się radio. Mam je podłączone standardowo, myślę by je przepiąć na stałe, ale interesuje mnie czy coś jeszcze może szwankować przez wyrobioną stacyjkę ?? Pomocy ... ![]() |
piotr-ek | 2004-10-29 11:03:01 Ale przecież radio standardowo gra w każdym położeniu kluczyka. |
![]() Dicer A3 & Voyager B-stok | 2004-10-29 11:09:44
Jasne... WSZYSTKO Ci sie moze nagle wylączyć ![]() a tak powaznie, to pogrzeb przy instalacji od radyja ( jak masz jeszcze orginalna ) tesz mi przestawalo grac na dziurach, ale pogrzebalem i pomoglo ![]() |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-10-29 11:12:19
Piotr-ek, nie weim jak u ciebie, ale u mnie były dwa plusy do radia, jeden był stały do podtrzymywania pamięci... drugi był ze stacyjki i i tylko w położeniach I i II radio ma zasilanie... Radio przepnę na plus stały i będzie gites, ale czy coś jeszcze jest podłączone z plusa ze stacyjki ?? |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-10-29 11:59:45 No ja przełączam wszystko z radia na jeden stały plus i z radiem będzie gitara... ![]() tylko co jeszcze może szwankować ... aha, a co ze stacyjką, można ją jakoś zregenerować domowym sposobem młotka, wketaka i poxyliny ![]() |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2004-10-29 19:11:06 EEeee... ja nic takiego nie mam...
a byloby fajnie móc włączyć zasilanie dmuchawy i el. szyb bez włączania zapłonu i "bimbaja". Nawet myślałem nad takim magicznym "pstryczkiem" który by to załatwiał |
![]() DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | 2004-10-29 19:59:36 Do szybek jestem zmuszony właczyć zapłon. |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-10-31 22:34:41
Wydaje mi się, że właśnie ty, jako jedyny ![]() ![]() Dzięki wszystkim za podpowiedzi. |
![]() sizer Espero 1,5 GLX Białystok | 2004-10-31 22:43:28 Powodzenia przy naprawie. Z pozdrowieniami Czarek |