Różnica między 96 a 97??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam szukałem na forum ale nie znalazłem odp czy jest jakas różnica między omegą z roku 1996 a 1997? Często samochód z konca 1996 jest modelem z 1997 a czym sie różni??

Wyszukiwarka Twoim przyjacielem

Ale, ze mam dzisiaj natchnienie to
- ocynkowane blachy
- zmodyfikowane hamulce
- inna kierownica

i pewnie cos jeszcze

BTW. Rok produkcji jest malo wazny. Wyznacznikiem jest tzw. rok modelowy.

Cytat:
2004-10-27 16:28:46, DrA pisze:
Wyszukiwarka Twoim przyjacielem Ale, ze mam dzisiaj natchnienie to - ocynkowane blachy - zmodyfikowane hamulce - inna kierownica i pewnie cos jeszcze BTW. Rok produkcji jest malo wazny. Wyznacznikiem jest tzw. rok modelowy.

Nioooo.....
To tak jak u mnie. 97 a modelowy 98.
Tylko czemu, kurka wodna, rdzewieje jak by była z 96?

widze ze powstała nowa świecka tradycja:
WIĘKSZOŚĆ NOWYCH POSTÓW ZACZYNA SIĘ OD :
"szukałem na forum, ale .... "
jest postęp - teraz tylko opanować wyszukiwarke

Cytat:
2004-10-28 09:05:46, mckornik pisze:
widze ze powstała nowa świecka tradycja: WIĘKSZOŚĆ NOWYCH POSTÓW ZACZYNA SIĘ OD : "szukałem na forum, ale .... " jest postęp - teraz tylko opanować wyszukiwarke

No właśnie...
Szukałem na forum ale nie znalazłem.
Może by tak FAQ jak obsługiwać wyszukiwarkę????
Bo ja mam z tym same problemy, podaje co jej się podoba, a nie to co ja chcę.Jak nie wyłączę "wykakujących okienek" to w ogóle nie dostaję wyników szukania.
Czy można stosować w niej taką samą składnię jak w google?
Czy....?
Czy....?
Czy....?

a dajcie mi FAQ

Cytat:
2004-10-27 23:34:29, kuba pisze:
97 a modelowy 98. Tylko czemu, kurka wodna, rdzewieje jak by była z 96?

Dopiero te po liftingu z 2000 roku nie rdzewieja (na razie ).

Cytat:
Dopiero te po liftingu z 2000 roku nie rdzewieja (na razie ).

bo ma średni trzy lata mniej

A ja mam 91 a rok modelowy 92 i też nie wiem czym się różni ale po co mi to wiedzieć skoro i tak jestem szczęśliwym posiadaczem.

Nie rdzewieja bo sa mlode,pogadajmy za 5 lat,moja moze juz byc pozywka dla bakteri i zarazkow a te z 2000 .....moga tez dostac chipsow.Sam nie wiem jak z tym ocynkiem po 97 roku,mial byc kladziony,a tu widze omege 98 rok z nad Baltyku po zachodniej granicy iiiii?pod listwami drobne naloty rdzewki?nie,pomyslalem ze ktos ja iedys gownem ochlapal i zle umyl i caly czas wycieka,lecz niestety to nie sen.Mieszkam w Gdyni nad czystym,blekitnym i slonym morzem,wiem co mowie

Mam z 1995 i nic nie rdzewieje. Z ta rdza to jakies tatalne bajki sa. Jak ktos ma auto po kilku stluczkach to niech sie nie dziwi ze tam gdzie bylo robione bedzie rdzewiec - nie zaleznie od rocznika.

A, zeby mnie tu zaraz posty nie zasypaly - od szesciu lat garazowana pod chmurka...

[ wiadomość edytowana przez: stapoz dnia 2004-11-02 08:33:08 ]

Ja też mam 95 rocznik (prawdopodnie nie bity) i ani śladu rdzy. Nie wiem od czego to zależy, że jedne rdzewnieją, a drugie nie.

Pozdrawiam