Wielki zlot KTSW 24.10.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wielki zlot KTSW 24.10.2004

Szczegóły tutaj:
www.zlotktsw.prv.pl

Aha prosiłbym o podanie ilości aut do 20ego – zarezerwujemy miejsce klubom.....
Ps. Stalowa Wola leży na Podkarpaciu

Ps. Jak Topic nie pasuje można skasować ale myślę że warto wpaść do nas... A wszędzie są osoby z okolic.....

Ja akurat mam wtedy zjazd na uczelni ale moze ktos pojedzie??? Chociaz watpie

Mimo iż nie liczę na wielkie poparcie to zapytam czy jest ktoś u nas w klubie kto zaszczyci tą imprezę , ja prawdopodobnie mimo iż w niedzielę nigdy nie mam czasu bo bawię syna to uważam że w końcu trzeba by się wybrać i pokazać gdzieś , fajnie jeśli ktoś by sie zabrał ze mną speedolem dokładając do LPG bo w końcu na paliwo pujdzie 100 PLN jeśłi sie nie mylę że tam jest około 200 Km .

TAK SĄDZIŁEM !!!

WIELKI ZLOT I WIELKA ZLEWKA .

SKŁADAM OFICJALNY WNIOSEK O ROZPIERDOLENIE TEGO "KLUBU " ( JESLI GO JESZCZE MOZNA TAK NAZWAĆ ) W PIZDU !!!!

CO PEWNIE TEŻ WIELKIEGO SZUMU NIE ZROBI BO ON SIE JUZ DAWNO ROZPIERDOLIŁ , SZCZERZE NIE DZIWIĘ SIE GUGIEMU ŻE ZMIENIŁ NAKLEJKI NA SAMOCHODZIE Z KAMIKADZE NA JAKIEŚ INNE !!!

Tu był text że niby Nimnul napisał ten tekst do KTSW ale zoom
mnie wsio wyjaśnił - sorki Nimnul

[ wiadomość edytowana przez: rafauu dnia 2004-10-22 03:34:32 ]

Panowie, panowie.. nie wiem czy dobrze zrozumialem wypowiedz kolegi Nimnula, ale wydaje mi sie ze on nie powiedzial nic zlego na nasz klub (KTSW). Tylko kierowal te slowa do swojego klubu, ze nie ma zainteresowania... Czesto zagladam na to forum bo czasami jak studiowalem w Krakowie widzialem autka z ta nalepka, w wiekszosci byl to wlasnie Poldek Nimnula Jak ja tez zle to zrozumialem to mnie sprostujcie...
Pozdrawiam

DZieki zoom że mnie uświadomiłeś bo by co jeszcze głupiego z tego wyniklo!!!

[ wiadomość edytowana przez: rafauu dnia 2004-10-22 03:04:49 ]

Ludzie bez takich.......
Bo u nas jzu poleciał tekst o was - wyedytowałem.
Na przyszłosc wazcie słowa...

Panowie z KTSW - może faktycznie nie powinienem był w tym poście się unosić ale czytajcie dokładnie bo chyba nikt nie powinien mieć wątpliwości do kogo kierowałem te słowa !!!

Nasz klub tzn. KSK zaczyna upadać bardzo chcę sie pojawić na waszym zlocie i chciałem naszych umarlaków trochę ruszyć tymi słowami . Nic do Was nie mam a nawet wręcz przeciwnie .

Pozdrawiam

Rafauu - nie wiem czy bedziesz na tym zlocie ale jeśli tak to bedę miał kolejny powód do wyjazdu na ten zlot - mam wielki sentyment do Lanci delty - miałem kupować kiedyś niestety nie wyszło - Twoja mnie poprostu zmiarzdzyła - LANCIA respect

Cytat:
2004-10-22 09:43:44, CZUCZU pisze:
Ludzie bez takich....... Bo u nas jzu poleciał tekst o was - wyedytowałem. Na przyszłosc wazcie słowa...

Przepraszam Cucza I Nimnula raz jeszcze - to sie wjecej nie powtórzy a ty Nimnul kupuj delte to założymy klub Miłosników Delty - ten samochód ma coś w sobie...
ale mój post miał i dobre strony bo wrescie sie coś dzieje na waszym forum, hehehe!!

[ wiadomość edytowana przez: rafauu dnia 2004-10-22 13:23:31 ]

Cytat:
Nimnul kupuj delte to założymy klub Miłosników Delty - ten samochód ma coś w sobie...

wiem ze coś w sobie ma bo ja do tej pory nie mogę sobie wybaczyc ze ją z rąk wypuściłem !!!! a taka byłą ładna !!!

Oczywiście przy Twojej trochę goła i sklepana ale właśnie ostatnio widziałem jak śmiga już zrobiona i teraz mi żal dupsk.. ściska !!!

Naprawdę fajne autko i możliwe że się kiedyś na nie zdecyduję .

a tak swoją drogą to patrząc na Wasze forum widziałem ten temat który wczoraj zaczołeś - tan zamknięty ciekawi mnie co było w jego treści mogę się tylko domyśleć jakie koorvy leciały

naprawdę miałem tylko ochotę wprowadzić nieco zamieszania w nasze forum , ale nie sądziłem że się aż tak zamiesza , to dobrze przynajmniej forum ożyło , klub umiera

[ wiadomość edytowana przez: nimnul dnia 2004-10-22 15:46:21 ]

Ja tylko napisalem żeby chłopaki sobie zobaczyli jak KSK sie do nas odnosi a to że byłem na waszym forum to przypadek bo nie mołem spać - sam sobie zobacz jaki są godziny postów! zazwyczaj nnie siedze na "obcych" forach. Na waszym forum było gorzej bo tam pare epitetów wysłałem na ciebie ale to naprawde nie moja wina, bardzo sie z klubem utorzsamiam i mnie to wkurzyło! [chociarz bezpodstawnie]. Ale było minęło. Ale nie było żadnych popularnych przekleństw, ja takowych nie używam na forum, no ale sie rozpisałem, jak coś jeszcze chcesz wiedzieć to pytaj...

Nie ma co dygać. Nimnul Twoja furka tez sie wyroznia. Widzialem ja na czyzynach kilka razy i te fele robia wrazenie. Nie wiem jakie teraz masz, ale tez rancikiem sa spoko.W sumie jak nie bylem w zadnym klubie, chec zapisania sie wlasnie do KSK, ale przeczytalem ze to klub ludzi w Krakowa wiec nie chcialem sie wbijac na sile. Pozdrawiam cale KSK

OT. NIMNUL naprawde poldrinka masz spox Nie raz sie odwracalem za nim jak mieszkalem w Krakoffie Pozdro

Witam
Po 1 Widze ze macie racje - forum sie ozywizlo
Po 2 Widze rowniez ze duzo osoob zafascynowalo sie Speedolem Czyli Polonezem Nimnula- Dla ciekawych zapraszam do tematu : "Jak Tam Po Wyprawie" tam tez info o innych fotkach tej maszyny

pozdrawiam