Roleta Omega A = B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wie ktos moze czy roleta bagaznika z opla omegi A bedzie pasowala do opla omegi B ???

pozdrowionka

MAm do ciebie pytanie zupelnie z innej beczki, czy dobrze widze ze wymieniles u siebie w tablicy rozdzielczej zaroweczki na niebieskie?
calkiem fajowo to wyglada, tylko czy
-sa czytelne
-jakich zaroweczek uzyles
-przepala sie szybko czy maja zwykla zywotnosc?

A co do rolety to mi sie wydaje na 70% ze raczej nie ze wzgledu na inne mocowania i troche inny wymiar, chociaz moze mozna przerobic, sorki ze nie pomagam ale jeszcze zadaje klopotliwe pytania ale mnie to zaciekawilo
z gory dzieki

---------------------------------
kmieciu stwierdzil, ze nalezy siedziec cicho

nie sa to zarowczeki a 3 ( 10 mm ) niebieskie diody - są - powiem nawet - lepiej czytelne niż oryginalne - teraz bede zmienial jeszcze podswietlenie przyciskow tyle ze tu jest o tyle trudniej bo zarowki sa wlutowane ale mam nadzieje ze sie uda

- jeszcze jedna sprawa musza to byc 12V diody ( sa na allegro ) bo jak wezmiesz te zwykle i dodasz tranzystorek to wszystko sie szybko pali

[ wiadomość edytowana przez: xamsa dnia 2004-10-30 16:55:01 ]

przyznam, ze fajnie to wyglada. a co do komputera to czy mozna tez zmienic jego podswietlenie? jakie wsadziles zarowki w lampy ze masz taka ksenonowa poswiate?

da sie podswietlic komputer i w nocy nawet jest efekt ale w dzien nic nie widac wiec dlatego zrezygnowalem , a co do poswiaty to sa to same postojówki ( białe diody ) <-- super efekt ( i w dzien i w nocy )