Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() megaadam espero kraków | 2004-11-02 18:02:12 Prawdopodobnie przegub z tym można jeżdzić.tak przy okazji sprawdż czy obudowa(guma) przy przegubie nie ma pęknięcia przez co wycieka smar. |
![]() Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2004-11-03 09:03:31 eeehhh ci mechanicy wiadomo że przegub prosty tescik przeguby przeważnie zgrzytają mocniej przy przyspieszaniu skreć kolami i ruszaj bedzie grzechotać aż miło.!
co to tego który to zawsze pada ten od koła wewnętrzne są inaczej zbudowane i niegrzechotają.. co do kosztów ja kiedyś kupiłem za 200zł + 30zł wymiana wkońcu to niejest żadna wielka robota. poszukaj firmy "GLO" bardzo dobrze przeguby w sensownej cenie innych badziewi bym niepolecił. najważniejsza sprawa to żeby mechanik bardzo starannie wszystk owyczyścił i załorzył nową manżete z nowym smarem i to całą saszetką jaka jest dołączona do pudełka z przegubem czesto mechanicy robią to niechlujnie i dają tylko połowe smaru bo tyle wystarczy a to nieprawda i od czystaści wykonania naprawy zależy jak długo ni nowy pochodzi bo niema nic gorszego dla przegubu niż piasek w smaże. |
dudek ESPERO 1.8 CD Jaktorów | 2004-11-08 21:29:59 a może by tak dać tę instrukcję na forum?
podejżewam że by sę przydała jeszcze paru osobom. nie ukrywam że prawdopodonie mi ![]() |