Kia Rio potrzebna mi pomoc.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebne są mi wasze opinie o Rio. Nie wiem czy robiE błąd czy nie myśląc o kupnie nowego Kia Rio.

Moim zdaniem - blad i to ogromny. Mowie na podstawie obserwacji aut w roznych firmach gdzie robilem, a wiec K2700, pride oraz shuma. Badziew ze hej.

Jesli masz kase na nowke - a nowe kia kosztuje niecale 35 tys z dodsatkami to polecalbym ci jakies inne uzywane autko 2-3 letnie - naprawde majac ta kase masz duzy wybor. A trafic na nie bite , zadbane auto dzisiaj to nie problem - trzeba tylko troche poszukac - a nie isc na latwizne i kupowac salonowca hehehehe
Przemysl sobie temat uzywek bo ladowac sie w koreanskie g.. nie polecam. a mowie z wlasnego doswiadczenia - jezdzic to jezdzi ale jak...bleeeeeeee, stanowczo nie polecam...
No chyba ze czujesz specjalny sentyment to tej marki...wtedy nie ma rady - jestes ugotowany
PZDR
Dab

tez odradzam ten "pojazd"

Cytat:
2002-11-05 16:13:04, Dab pisze:
No chyba ze czujesz specjalny sentyment to tej marki...wtedy nie ma rady - jestes ugotowany

Sado-maso czy co ?

Raczej powinien być to niezawodny samochód, Kolega Kijem Shumą przejechał już bezawaryjnie 100tkm na gazie, depcze ile wlezie i zero problemów. Ale jak mu się amortyzatory i szczęki hamulcowe skończły, to szukał odpowiednich tak ze 3 miesiące. Tak więc uwaga na ewentualne problemy z częściami.