Znaczki ABARTH?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy nie orientuje się ktoś gdzie dostane znaczki Abartha, takie wypukłe 3D??? Widziałem na Allegro po 15zeta, a szukam czegoś tańszego.

w ASO fiata za 35 za sztuke ehehe taniej niz 15 to pewnie kolo 10 czy 7 zeta na gieldzie jakiejs.... ale nawet te za 35 to tandeta bo nie sa metalowe no ale co kto lubi

Chodzi wam o cos takiego?:

Bp jak tak to moge takie miec

ja sobie np. sam zrobilem taki znaczek no moze nie sam tylko kumpel mi zrobil bo pracuje w takie firmie i az tak zle to nie wyglada :nalepka na ZASTAVIE

Naklejke zciagnąłem z neta z tej strony :ABARTH naklejka takze w pliku na CORELA !!!

Wystarczy ze zciagniesz naklejke z neta pojdziesz do firmy ktora tym sie zajmuje to moze za mala kase ci to zrobia, ja mialem za free ale ciiiiiiii......

POZDRAWIAM

No wyszlo calkiem niezle. Ja moge miec plastikowe 3D. bardzo trwale. Sa chetni?

A może ktoś załatwić takie wentylki ??

Ta Ja mogę załatwić mrugające na czerwono

Żuraw jaka cena i jaka wielkość ?

Cytat:
2004-10-24 22:35:00, moch pisze:
A może ktoś załatwić takie wentylki ??

No mowie ze moge! Nakretki na wentyle 14zl z akomplet, naklejki w cenie 8zl za sztuke. Na ostatnim zdjeciu widac fragment nadokla oraz szczeline pomiedzy blotnikiem a adrzwiami, dzieki ktorym mozna okreslic wielkosc naklejki.

Gdyby ktos chcial to do srody wieczorem musielibyscie dac mi znac ile mam zalatwic, bo w czwartek wyjezdzam z Wawki.

ja mam takie wentyle ale bez znaczka. cena 7 zeta za sztuke. ja mialem ze znizka 4 zeta

A mnie sie te plastikowe wypukłe znaczki nie podobaja...wolałbym już płaska naklepe, a oczywiscie najlepiej metalowy
Pozdrawiam

Cytat:
2004-10-24 23:47:28, Wujek-Kajtek pisze:
A mnie sie te plastikowe wypukłe znaczki nie podobaja...wolałbym już płaska naklepe, a oczywiscie najlepiej metalowy Pozdrawiam

Podzielam twoje zdanie, mnie tyz jakos do gustu te wypukle nie przypadly dlatego zem se naklejke zalatwil
te wypukle maja takie zaokraglone ranty i strasznie tandetnie to wyglada (bez urazy)

POZDRAWIAM

No to teraz tak: gadalem wczoraj z moim kumplem (bo juz paru chetnych mi sie pytalo) i mowil ze mozna sie pobawic w robienie tych nalepek (plaskich),
koszt jednej nalepki to 2zł o wymiarach 5cm x 6cm

jesli ktos by kcial to sie wpisywac tu (pozniej na priv) to zobacze czy produkcja nalepek pojdzie wielka para

POZDRAWIAM

No to ja jak na razie za dyche+koszty przsyłki

Hmmm Zuraw a nie masz czasem takich zaslepek do felg BBs Alu.
Bo chciałbym wentyle ale tez i zaslepki na felgi.
Felgi piaskuje i lakieruje na perłe i brakuje tylko bajeranckich wentyli i zaslepek....

Czuczu [pszukaj na allegro tych zaslepek bo pamietam ze kiedys ktos sprzedawal chyba po 70 gr/szt... tylko trzeba było podać średnice otworu. Kup sobie takie 4 dekielki i do tego naklejki... podejżewam że tak taniej by Ci wyszło.

Na zmiane wizerunku mam kase na urodziny to wiesz......

Pozatym nie ma ich niestety szukałem kilka razy .....

Czuczu albo poszukaj poldka z takimi felami, pożycz sobie dekielki, naklej naklejki i będzies zmiał

To był JOKE oczywiście bo nikt nie lubi jak mu coś z autka ginie

Doman to ja biore 10 szt a co sie bede rozdrabniał lub nawet 15 jak bedziesz miał tyle tak zeby opłacała Ci sie na poczte fatygowac z wysłaniem. Jak bedziesz miał juz gotowe to sie odezwij na priv lub gg 4408153 to sie zgadamy co i jak
pozdrowionka

atak pownien wyglac znaczek abarth
i Stasio ma taki : :

THX to Bart128 - Bart browar juz stoi i sie chlodzi
EDIT:
aha dzis mi przybyl calkiem Nowy TasmeX na auto czek dis ałt

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2004-10-25 23:07:27 ]