.. dziwne stuki ....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... dochodą one z przedniej częsci essiego ..... jak sa nierówności w postaci np. poprzecznych peknięć .... i jak jade po kostce itp .... to słychac stuki ..... nie jest to luz na zawieszeniu ..... osłuchiwaliśmy to z Yaskiem i Lucasem ...... czy takie odgłosy może wydawać tłumik na półośce ????

Musiałbym posłuchać niestety...

a czy ten dżwięk jest wyrażniejszy na zimnym silniku??

.. nie gra roli czy dopiero ruszyłeś czy już jedziesz 50 kilometr ..... na postoju tego nie słychac ..... jak kedziesz po równym asfalcie to jest cisza ..... musi być nierówno .....

Maybe osłona kata.

... ta osłona to jest chyba z blachy ..... a blacha daje jakby to powiedzieć wyższy ton ..... to jest cos grubszego ....... nie jest to dudnienie ...... ale taki solidny stuk ......

A czy to aby nie amor na górnym mocowaniu

Mnie takie stuki kojarzą się z gumową obejmką stabilizatora albo luzami na zębatce/maglownicy - trochę mocniejsze stuki,zwłaszcza na "tarce" przed światłami albo na kostce właśnie (ale z maglownicą chyba ostatnio walczyłeś? )

Pozdr

Chasmo.........proszę nie drażnić naszego Miłego kolegi jakimiś maglownicami ;D.....co nie Miłosz ?

.. niop ...... maglownica raczej jest zdrowa ...... nie ma ani grama luzu ...... co do amora to sam nie wiem ....... cgyba zaczne jezdzić z otwartą maską siedząc na przodzie i nasłuchiwać ...... to bedzie chyba najlepszy pomysł ....

Cytat:
2004-10-22 12:56:04, Andrew pisze:
Chasmo.........proszę nie drażnić naszego Miłego kolegi jakimiś maglownicami ;D.....co nie Miłosz ?

Już jestem cichuto... tak mi się wymksnęło

O Cheeesus mi się już chyba na łoczy rzuciło....tytuł wątka przeczytałem jako dziwne sutki:|
chyba muszę się gdzieś zgłosić

Hihi, to tak jak ja kiedyś przeczytałem o YaŚKu nago na lotnisku

.... buahahahahahah ...... dobre z tymi sutkami ...... hehe ...... .....

u mnie okazało się, że to obluzowany przewód chamulcowy stukał o blachę, a myślałem że zawieszenie jak nic,
warto sprawdzić

u mnie przestało

w moim przypadku bylo tak jak opisal adamras linka od recznego wyskoczyla s takiego plastikowego uchwytu i stukala/stuka w podwozie

pOSdrawiam
MArekl