MotoNews.pl

Co sadzicie o Megane2....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moje zdanie na temat tego autka jest nastepujace(oczywiscie oparte tylko na wrazeniach wizualnych): samochod ma fajny przod ale tyl jest lekko mowiac beznadziejny, wewnatrz jest nawet duzo miejsca i wyglda oki. Do napisania tego postu zmusilo mnie to ze zauwazylem ze kilka koncernow zaczyna produkowac dziwne samochody, moze sa one bezpieczne i maja bogate wyposarzenie, ale jak wygladaja ja osobiscie bym takiego "badziewia "(nikogo nie chce obrazic) nie kupil. Projektanci chyba zapomnieli jak sie projektuje samochody i tworza tylko przody, a reszta czyli tyl jak popadnie. Jezeli tak maja wygladac samochody w najblizszej przyszlosci to musze pucowac mojego Poldka bo ida straszne czasy

Widzialem ostatnio takowego ... Jako ze to bylo rano i bylem lekko zaspany myslalem ze to Versatis ..ale siakis maly ...Samochodzik generalnie ok dla kobiety ...Ale np w Versatisie widzialem takiego pedałka Delonga ...napinal sie jak siemasz ...
Autka takie jak Megane niepodobaja mi sie(chodzi o te nowe...)ten styl nowoczesnosci mi wigole nieodpowiada...

Mi też ten "garbaty" tył się nie podoba, też uważam to za beznadziejne. Tak samo nowa micra. Z tym, że być może do micrusa zdążymy się przyzwyczaić i być może nie będzie o nim takich opinii. Wg mnie micra 2 jest podobna do daewoo matiza. Matiz jest w Polsce od prawie czterech lat i ma duże zainteresowanie, więc myślę, że z micrą też tak powinno być.

Wydaje mi sie ,ze Micra bedzie sie cieszyc powodzeniem ...Beda ja kupowac starsi ludzie i kobietki ...malo pali ..male ladne wygodne ..to sie ludziom podoba

Cytat:
male ladne wygodne

heh no to nie wiem jak ci to powiedziec Ambro ale szczere wspolczucia... Aha kobiety wola wieksze....

hehe ...no to popatrz ile Pan Panienek i babci jezdzi w takich autkach ..mi sie generalnie male samochody podobają...a Tobie??Wolisz wiekrze

To ja radykalnie powiem TRAGEDIA w morde juz nie potrafia
wymyslic auta normalnego ??? i powtorze za przedmowca
musze dbac o mojego poldolota

pozdr

Panowie i panie dzis widzialem to "cos" jezdzace po ulicach. To wyglada duzo gorzej na zywo niz w telewizji. Poprostu koszmar...

jedno trzeba przyznać... wyróżnia się z tłumu podobnych do siebie ostatnio wielu marek. Jak zobaczysz z daleka np fokusa, to się zastanawiasz: co to jest, bo wygląd pasuje do 5-6 modeli, ale jak zobaczysz megankę2, to od razu wiesz co widzisz.

Cytat:
2003-01-09 00:51:58, Góral pisze:
jedno trzeba przyznać... wyróżnia się z tłumu podobnych do siebie ostatnio wielu marek. Jak zobaczysz z daleka np fokusa, to się zastanawiasz: co to jest, bo wygląd pasuje do 5-6 modeli, ale jak zobaczysz megankę2, to od razu wiesz co widzisz.

Ale Focus przynajmniej Ladny jest

No focus tez mi sie podoba

Cytat:
2003-01-09 10:18:53, RX pisze:
Ale Focus przynajmniej Ladny jest

nie, to łada jest ładna.