Stacje Diagnostyczne lpg - Kraków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
chciałbym wyregulować (sprawdzić) sobie instalację gazową i nie wydać przy tym aż 50 zł , jak zaproponował mi Pan w najstarszym zakładzie Fugazi kolo Balickiej. Gdzie mogę sie udać na terenie krakowa> tyle tych zakładów, a nie chce zeby przy okazji cos zostalo uszkodzone przez niby fachowców.

PS
Przy okazji - zażalenie wyszukiwarka jest do niczego
Dlaczego nie można wpisać 3 liter np. lpg lub gaz...tylko muszą być przynajmniej 4....??

Cytat:
2004-11-02 18:36:43, rjsunset pisze:
Przy okazji - zażalenie wyszukiwarka jest do niczego Dlaczego nie można wpisać 3 liter np. lpg lub gaz...tylko muszą być przynajmniej 4....??

Wyszukiwarka ma duzo wiecej bledow, czy niedociagniec. Czesto nie mozna sobie zawezic obszaru poszukiwan, tylko trzeba przekopywac wszystkie posty. Nie mozna np. szukac po jakims slowie i jednoczenie w postach okreslonego klubowicza; jezeli watek jest wielostronicowy, a szukane slowo znajduje sie np. na 4 stronie to i tak watek z wyszukiwarki otworzy sie na stronie pierwszej i trzeba dalej szukac samemu. Jest to oczywiscie "wersja testowa" ale nazwana tak chyba tylko dla usprawiedliwienia jej brakow, bo zadne prace nad nia niestety nie trwaja

Zgadzam sie, ale na szczescie Klubowicze sa nieporownywalni do nieszczesnej wyszukiwarki

A wracając do tematu ile kosztuje w ogóle regulacja inst. gazowej II generacji?

Witam
Ja płaciłem ostatnio 30zł za pełny przegląd instalki (z podpięciem do kompa gazowego). Przegląd robiłem w warsztacie PEGAZ na ul. Dauna 33. Jednocześnie polecam ten zakład bo nie miałem żadnych zastrzeżeń do wykonanej pracy. Tel. do nich to chyba: 012 265 21 21. Podobno mająteż drugi warsztat przy ul. Na dołach-to naprzeciwko "Tandety"

Na ulicy MOgilskiej też jest zakład zakładający i robiący przeglądy instalacji gazowej.
MEXOL sp.z o.o. Ul. Mogilska 118 (visa vi Komendy Policji) telefon: (o12)411-33-22

Dziękuję ślicznie

Po to jesteśmy tutaj by sobie wzajemnie pomagać