| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Edmund_Dantes LOB SYMPATYK OPEL OMEGA Gorzów Wlkp. | 2004-11-04 07:35:18 Witam
To zależy czy Masz jeszcze oryginalne ( wtedy są nitiwane i trzeba ścinać nity , co wiąże się z wyciągnięciem wahaczy) . Czy juz na śrubach ( a takie bezproblemowo Wymienisz z "kanału garażu" ) A-ha i dobra brecha do wyciągnięcia sworznia z piasty ( dobrze zaopatrzyć się płyn WD-40-podobny) . Super rozwiązaniem jest ( elektryczny/hydrauliczny podnośnik ) i klucz ( elektryczny/powietrzny) wtedy wymiana trwa po około 15 minut na stronę ( wiem bo sam tak zmieniałem Pozdrawiam Edmund Dantes |
SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2004-11-04 09:46:27 Ja też u siebie zmieniałem i nie wyciągałem wahacza.Szlifierka kątowa w dłoń poszła i na wahaczu nity ściąłem.W sumie prosta sprawa dla kogoś kto sie pracy nie boi i chce zaoszczędzić pare $$. |
![]() rafal71 omega cd A hajnowek | 2004-11-04 10:43:54 dzieki za pocieszenie ze nie jest to takie trudne,wiec sam sprobuje,w domu w garazu na kanale bez pospiechu. |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2004-11-04 11:05:11 ... a wystarczy zwykła wiertarka nie wspominając o pomysłach ze zdejmowaniem wahacza... |