MotoNews.pl

Przekaznik ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, zadam troche nie sprecyzowane pytanie, podczas jazdy bardzo czesto zalacza sie jakis przekaznik - lokalizacja zalaczania w okolicach bezpiecznikow - cos tam czesto pstryka - od czego moze tam byc przekaznik wlaczajacy sie tak czesto?

najlatwiejsza diagnoza od czego jest dany przekaznik to luknac na chemat albo poprostu go wyjac i zobaczyc co bedzie sie dzialo

Cytat:
2005-07-20 23:44:45, syciu pisze:
Witam, zadam troche nie sprecyzowane pytanie, podczas jazdy bardzo czesto zalacza sie jakis przekaznik - lokalizacja zalaczania w okolicach bezpiecznikow - cos tam czesto pstryka - od czego moze tam byc przekaznik wlaczajacy sie tak czesto?

To może być przekaźnik od nivo. W skrzynce oznaczony przez samochodzik ze strzałkami w górę i w dół.

pozdr, Robert

ok Nixon sprawdze, ale to znaczy ze nivo moze sobie wczasie jazdy samo tak sobie zalaczac sie czy po prosru juz mam tak wyjezdzone amorki ze mysli ze dupcia mi opada?

Cytat:
2005-07-24 19:45:45, syciu pisze:
ok Nixon sprawdze, ale to znaczy ze nivo moze sobie wczasie jazdy samo tak sobie zalaczac sie czy po prosru juz mam tak wyjezdzone amorki ze mysli ze dupcia mi opada?

W zasadzie nie powinno, elektronika w czujniku działa z opóźnieniem.

Robert