MotoNews.pl

[OT] Zamieniłem Acropolisa na Evoluciona

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule wczoraj miejsce błekitnego Poloneza 1800 zajoł Mitsubishi Lacer 1500

zdjecia w najbliższym czasie

a co z poloneza niestety czasowo zakończyłem karire kierowcy samochodów FSO

A so chozi

Oj Bodziot tego to Ci chyba nikt nie wybaczy

Dobrze że to nie jakiś golf bo wtedy bym powiedział że na pszy zeszłeś, a tak to kiedyś do fso wrozisz tak jak ja

BodzioT co to za evo 1500 - cienizna jakas

co ty bodziot pierdomowisz?!!!

Hehe nie miałeś za co utrzymać poloneza a teraz zachodnie auto będziesz trzymał?

Pierwszy kwietnia był już dawno .......... hmmmmm, nie mów ze sprzedałeś swoje cudo? Miśka znowu kupiłeś na spółkę z bratem?
Ja się też zaopatrzyłem w auto na codzień, ale DF nie oddam, tyle że teraz dojdzie do skutku plan pierwotny, czyli Werszion Rajdowo-Driftowa, na co moja piękniejsza połowa nigdy wcześniej by się nie zgodziła

pora na membera z gwiazdką

Uuuu no nieladnie Bodziu..ciekawe czy ten lancer jest lebrzy od poloneza..i czy jest szybrzy od niego ???? pozdrawiam

Nie ma co rozpaczać, na pewno bedzie następny.......
Swoją drogą jak byłem w Kraku w zeszłym tygodniu to mimo własnych problemów miałem szczęście pooglądać 3 okazy takich DF ze szczęka mi spadła na sznurowadła

Z którego roku
Cytat:
2004-10-17 17:40:03, MUSTANG pisze:
Uuuu no nieladnie Bodziu..ciekawe czy ten lancer jest lebrzy od poloneza..i czy jest szybrzy od niego ???? pozdrawiam

Lacer napewno jezd najrzybrzy ja podejrzewam że to bedzie najrzybrze 1500 w historii mitshubishi

A nie tak dawno rozpaczałeś że musisz go sprzedać z "bratowych" powodów .

Cytat:
2004-10-17 17:49:14, Mokry pisze:
Z którego roku Lacer napewno jezd najrzybrzy ja podejrzewam że to bedzie najrzybrze 1500 w historii mitshubishi

Nasajmpierw to czeba zrobic analize silika za pomoca plaszy rzeby wiedziec czy morzna w rajdowy sposub pokonywac zakrety.

Vazyl.. 132 kupiłeś ?? do jazdy na codzień ??? co się tymi ludźmi robi

Cytat:
2004-10-17 17:40:03, MUSTANG pisze:

nie nie jest szybrzy od poloneza

ale za to pali 8 w mieście i ma wystarczająca dynamike no i ma niezła zwrotność, jest cichy
ale za to jest ciasny

Cytat:
2004-10-17 17:49:14, Mokry pisze:
Z którego roku Lacer napewno jezd najrzybrzy ja podejrzewam że to bedzie najrzybrze 1500 w historii mitshubishi

wiesz co niejest taki brzydki i w dodatku nieźle utrzymany wrecz w idealnym stanie jak na 87 rocznik i ma tylko 138 tyś przebiegu może wieczorkiem wpadne do sąsiada i pstrykne mu kilka fotek to sam ocenisz

no cóz prawa ekonomiki są nieubładane i z zalem sie z poldniem rostałem ale mam nadzieje ze kiedyś znów bede jeździł błekitkopodobnym FSO

wynika z tego, ze kolo co zamienil lancera na poloneza zrobil swietny interes, hehe!

Cytat:
2004-10-17 18:28:09, PACAN pisze:
wynika z tego, ze kolo co zamienil lancera na poloneza zrobil swietny interes, hehe!

nie zupełnie bo niezmnieniłem go sztuka w szuke bo poldzio zmienił włascicela a ja przejołem Evo brata bo raczej cieżko znaleźść gościa który by sie tak zamienił

a misiek wyglada tak

otrzywiście to nie jest mój

wyjasnij w koncu te zagadkowe machinacje cywilno prawne.

Cytat:
2004-10-17 18:42:47, bodziot pisze:
nie zupełnie bo niezmnieniłem go sztuka w szuke bo poldzio zmienił włascicela a ja przejołem Evo brata bo raczej cieżko znaleźść gościa który by sie tak zamienił a misiek wyglada tak otrzywiście to nie jest mój

Ojezzaaa ale ohyda. A fujj.. jak mozna taką trumną jezdzic ? toto wygląda jak Volvo z pierwszych lat produkcji