Kolejny spot klasyków we Wrocku :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ojjj...znów się działo dziś we Wrocku Fajnie tak ściągnąć w jedno miejsce tyle ciekawych furek

a gdzie moja fura???? nie zmieściła się na kliszy???

spoko spoko, jest gdzies na zdjeciach

Rogackowa Łada w całej okazałości

ja chce do Wrocka

Mam prosbe: nastepnym razem jak sie bedziecie spotykac to dajcie o tym znac na forum PRZED takim spotkaniem. Chetnie bym wpadl sie nieco zintegrowac, jesli nie macie nic przeciwko.

Zgadzem się z Kobzaczem Jestem za wcześniejszym powadamianiem - też bym chętnie wpadł na mała integrację.

Pozdrawiam

Nie ma sprawy

Tak, następnym razem to ognisko rozpalamy, bo zimno było jak cholera!!!!!!
Albo może taki mały relikt stanu wojennego, koksowniki sobie poustawiamy

A, SerU pamiętaj że masz immobiliser w aucie, a nie piłuj go znowu do rozładowania aku Hit roku

Cytat:
Mam prosbe: nastepnym razem jak sie bedziecie spotykac to dajcie o tym znac na forum PRZED takim spotkaniem. Chetnie bym wpadl sie nieco zintegrowac, jesli nie macie nic przeciwko.

Tak się składa, że takie spotkania odbywają się co tydzień w środy o godzinie 19.00 na parkingu pod pocztą główną na pl. Dominikańskim. Są to łączone spoty klubów: FSO-PTK, FEFK, DKT Sqad.

Serdecznie wszystkich zainteresowanych z Wrocka i okolic zapraszamy
Miła atmosfera, dużo śmiechu i zabawy gwarantowane

E tam, lipa straszna

Cytat:
2004-12-16 16:35:15, -SerU- pisze:
Tak się składa, że takie spotkania odbywają się co tydzień w środy o godzinie 19.00 na parkingu pod pocztą główną na pl. Dominikańskim. Są to łączone spoty klubów: FSO-PTK, FEFK, DKT Sqad.

Dzisiaj tez sie spotykacie? Bo chetnie bym wpadl, ale w ten mroz odpalic mojego kaszla jest ciezko, wiec jesli sie juz zdecyduje biegac z nim w te i nazad po ulicy to musze miec pewnosc ze nie na darmo

a ja mam pytanko czy ten pomaranczowy ploponez to jest ta wersja 3d cupe bo widze ze ma szerszy slupek za przednimi drzwiami

Tja, pramanczowy majonez to coupejka, a srebrny 3d.

EDIT: tak dzisaj też będzie spotkanie.

[ wiadomość edytowana przez: Jesion128 dnia 2004-12-22 18:20:33 ]

Heh Jesion wpadłbyś kiedyś do nas.

Oj Lajka, Lajka-przecież Jesion był na tym spocie

Cholera Seru...przez ciebie nie moge wyedytować posta.

Cytat:
2004-12-15 23:28:10, Cichy_polonez pisze:
ja chce do Wrocka

Wpadnij po mnie jak będziesz jechał .

Cytat:
2004-12-23 14:24:02, -SerU- pisze:
Oj Lajka, Lajka-przecież Jesion był na tym spocie

Eeeem, czy tylko ja nie widze "Kamaz'a" .

ps. MORE PHOTOS!!!!

Jaaaaaa, Łajka, teraz to dałeś popis. Pamiętasz takiego dupka w okularach, z rogatym ładą jeździł, to był Jesion

hmmm no tego tam i wogóle
Chyba byłem ciut rozbiegany...no gdybym zobaczył 128 to nie miałbym wątpliwości. ... a ładaczką to wiem że był Rogacek.
Nie bić.
P.S.
Rzekłbym podeślij mi swoje zdięcie ... cobym mógł cie pokojarzyć ... ale to dziwnie brzmi więc się wycofuje.