Masakra!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a wiec tak dzis ide do sklepu i....patrze 2 audiki nowiutkie a6 na niemieckich blachach i starsza 100 dwa tak spalone ze hey z tylu z a6 zostal tylko zderzak a ze 100 prawie nic aha i oba ponoc spalone o 2 w nocy przez jakies 4 lyse paly

[ wiadomość edytowana przez: kUpEk dnia 2004-11-10 17:02:55 ]

Da sie zrobic. Nie dlugo pewnie na gieldzie beda jako bezwypadkowe

Wczoraj dowiedziałem się że za wschodnią granicą (ale niestety nie pamiętam już w którym kraju dokładnie, chyba na Ukrainie), auto warte mniej niż 1000zł, kosztuje równowartość 4000$.
Tak więc u nas nie jest jeszcze tak źle, jeśli chodzi o przywracanie do życia zachodnich trupów....

Eee no jakos nie chce mi sie wierzyc... Ale gdyby to byla prawda to mozna by zrobic niezly interes A nie wiesz jak jest ze zbytem tych samochodow? Jest zainteresowanie?

e tam , co wy nie wiecie ze polak potrafi ,
napewno niedługo jak nówki będą na giełdzie wystawione i tak jak kolega ponizej wspomniał jako bezwypadkowe .

Cytat:
2004-11-10 17:44:35, Focus86 pisze:
Eee no jakos nie chce mi sie wierzyc... Ale gdyby to byla prawda to mozna by zrobic niezly interes A nie wiesz jak jest ze zbytem tych samochodow? Jest zainteresowanie?

A pamiętasz jak jeszcze w kwietniu 2004 samochód warty w Niemczech 100 ojro, u nas wart był nawet i 3-4 kawałki?

Myślę że poprostu nie można kupić tam samochodu z Polski, bez uiszczenia "skromnej" opłaty akcyzowej w wysokości 500% wartości samochodu

wzieli je na parking policyjny i okazuje sie ze to zla mafia byla