Do ludzi z trojmiasta!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam takie wrażenie ze na pomorzu niema praktycznie dostepu do czegokolwiek co dotyczy 126p.

gdzie wykonywac przerobki ??? jaksi dostep do czesci ? warsztatów co kolwiek ?

mioał byc swap na wiosne ale juz wiem ze nikt mi tego w gdańsku niezarejestruje ...

czytałem na ktoryms z forum ze regenracja /utwardzanie amortyzatorów kosztuje 50-60zł szt rozeznałem sie w gdansku z ofertą zakładów wynik 120zł od sztuki :/

jedyne co pociesza to znam zakład niedlaeko gdańska (LEŹNO)
gdzie koleś ma kilkanascie najrozniejszych maszyn do obrobki metalu ... planowałem u niego koło zamachowe i oddałem do szlifu wal od bisa z mojego malucha ceny raczje srednie ale robota profesjonalana

z gory bede wdzieczny za pomoc

bez jaj, nic się nie dzieje w trójmieście.. powiadasz?
polecam uważnie poczytać to forum..ot na przykład ten post:
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=63015&c=0&f=25&start=300&316
obejrzyj sobie fotki, napisz do ludzi którzy są z tego terenu...itd.

ciekawe ze ci SWAPA w gdansku niezarejestrują.... ja sie z kumplem dowiadywałem i wiem ze rejestrują bez problemuw idziesz na specjalny przegląd ktory kosztuje 180zl jak sie niemyle i wtedy kolesie ktorzy tam są oceniają jakość wykonania ( montaz silnika itp itd ) i jest 50 na 50 ze uda ci sie przejsc ten przegląd
amorki samemu mozna utwardzic albo kupic twarde np KYBy albo jakies inne... koło zamachowe dajesz do tokarza ktory tez dobrze stoczy ci kułko... jak chcesz o tych rzeczach pogadac to wez na tamte forum tzn temat ( moze spot dzisiaj w trojmiescie ) dopisuj się i pytaj o co kolwiek...
POZDRO @LL

Cytat:
2004-11-07 11:22:21, blade87 pisze:
mam takie wrażenie ze na pomorzu niema praktycznie dostepu do czegokolwiek co dotyczy 126p. gdzie wykonywac przerobki ??? jaksi dostep do czesci ? warsztatów co kolwiek ? mioał byc swap na wiosne ale juz wiem ze nikt mi tego w gdańsku niezarejestruje ... czytałem na ktoryms z forum ze regenracja /utwardzanie amortyzatorów kosztuje 50-60zł szt rozeznałem sie w gdansku z ofertą zakładów wynik 120zł od sztuki :/ jedyne co pociesza to znam zakład niedlaeko gdańska (LEŹNO) gdzie koleś ma kilkanascie najrozniejszych maszyn do obrobki metalu ... planowałem u niego koło zamachowe i oddałem do szlifu wal od bisa z mojego malucha ceny raczje srednie ale robota profesjonalana z gory bede wdzieczny za pomoc

Ojjj duzo sie dzieje Jak cos to dawaj na gg: 1391547 - chetnie podam cie pare adresow z gdyni

Cytat:
2004-11-07 12:56:27, SWIRLIP pisze:
ciekawe ze ci SWAPA w gdansku niezarejestrują.... ja sie z kumplem dowiadywałem i wiem ze rejestrują bez problemuw idziesz na specjalny przegląd ktory kosztuje 180zl jak sie niemyle i wtedy kolesie ktorzy tam są oceniają jakość wykonania ( montaz silnika itp itd ) i jest 50 na 50 ze uda ci sie przejsc ten przegląd

eee no ja jak gadalem to szanse sa 75:25
a te badania to na Chełmie w stacji robią...

A jakto się nic nie dzieje.... ostatnio przecież wyliczalismy i wyszło że w tygodniu to są ze 2-3 dni bez spota

blade87......trzebva mieć znajosci i chody...wiadomo ze jak przyjdziesz z ulicy do zakładu to ci krzykną chorą cene :/ my jako monster garage mamy juz troszke znajomoci i niektóre zakłady witają nas z uśmiechem i okrzykiem : ooooo rajdowcy przyjechali ))) wszystko da sie załatwić, a co do swapa to też nie ma problemu z zarejstrwoaniem....

ha wlasnie.. "rajdowcy" leca jush po ukladach.. trzeba sie troszke pokrecic po miescie i poszukac pogadac pokombinowac.. wiadmo.. ale zgadzam sie co do cen.. faktycznie na poloodniu wszycho taniej! ale dla kcacego nic troodnego!!

chodziło mi głownie o to zeby jakos wyrobic sobie takie hcody w trojmiescie :]

pewnie zaczne wyrabiac jak pojawie sie kaslzakiem na spotach bo narazie to w dopiero kwietniu prawko

a o przeglad pytałem w pruszczu gdańskim (znajomy jest tam na stacji diagnostycznej -ale poweidział ze nie da wąłsna odpowiedizalnosc zarejestrowac czegos takiego :/

pozdro

jezeli na chełmie cos takiego mi zarejestruja to bede musiał z ojcem pogadac ;] to moze jakis 903 na wiosne

zna ktos moze kolesia o xywie mad max poznmałem go przez młodszego brackiego ... ma szarego kaszlaka 600cm

wiem ze przez zime robi swapa 1100 od sc ma dwa silniki juz i przygotowywuje reszte...

wszyscy znają mad maxa kto jego niezna w sumie heheheh no no ciekawe czy zrobi tego swojego swapa 1100 teraz jeszcze dwie inne osoby tez chcą swapy zrobic zobaczymy jak to im wszystkim wyjdzie
POZDRO @LL

widze musze blizej poznac smietanke towarzyską z trojmiasta bo ten swiat starsznie mały jest

mad max zna mojego brackiego przez rower obaj "konkretnie" jezdzą

tak...mad max zwany pawełkiem w środowisku maluchowym :d