Klubowe koszulki :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Przeglądając konkurencyjne () forum znalazłem topic o smyczach z logo/nazwą ich klubu. Wpadł mi do głowy troszkę inny pomysł: konkretnie o klubowe koszulki. Zamówić można coś takiego na www.butik.pl, koszt jednej to około 30 złotych. Jedyne co trzeba by mieć to zaprojektowane logo (ktoś tu się zna na grafice?).
A teraz już do Wlkp. 126 Group - co wy na to żebyśmy sobie takie zafundowali? Lans niewąski na zlotach etc .

pozdro

Ja mam firmówkę Sam KONIU designed;]

Jestem jak najbardziej za, jedyna moja bolączka to brak bolida

Cytat:
2004-11-05 15:29:56, owz pisze:
Witam! Przeglądając konkurencyjne ()

IQ, IQ, IQ

kwestia gadzetow byla opisana w kwestii skladki klubowej.plany juz sa,na smycze,koszulki i breloki.wszystko bylo napisane,tylko ze watek byl dla klubowiczow

Hehe zawsze można zrobić koszulki Fiat&Furious Member, Fiat&Furious Sympatyk i Fiat&Furious Wolny Słuchacz

[ wiadomość edytowana przez: Wujek-Kajtek dnia 2004-11-05 23:15:03 ]

Cytat:
Hehe zawsze można zrobić koszulki Fiat&Furious Member, Fiat&Furious Sympatyk i Fiat&Furious Wolny Słuchacz

wolny sluchacz usmiechniety

Ajj co racja to racja więc Fiat&Furious Wolny Słuchacz

mnie sie wydaje że to takich gadżetów powinni mieć dostęp tylko klubowicze , datego że za niedługo dzieci bedą chodzic w takich smyczach , oraz wszystkie dresy z okolicy bedą chcieli byc furious , myśle że nie ma o czym rozmawiac w tym temacie , a rzeczą ogólnodostępną może byc ewentualnie kalendarz klubowy z którego dochody będa zasilały konto klubowe

EEEE tam przesadzacie zaraz ......
Normalne ile wam osób zamówi tych koszulek czy smyczy - przyjdzie płacic 35 za koszulke + wysyłka to pojawi sie z 5 osób.
Na iq.pl pisze kilkaset osób a smycze kupiło z 8 - 10 ..... Po co komu smycz uzywa ktos ich wogóle....
ps. A wogóle to po co komu koszulka Fiat Furious w polsce jest to mało znany klub ... Moze w krakowie ale na podkarpaciu z tym lipa . A pozatym jak ktos sie uprze to kazdy grafik mu zrobi koszulke za 5 dych i nie bedzie na to bata co za problem zrobic logo na t shirta z loga na www , wiec chyba lepiej zasilic tym sobie konto klubowe.....

Ale ja tam sie nei znam na pieniadzach na co komu one....

a ja sobie zrobie sam
FURIOUS MEMBER KRAUZER

Smycze to się moga przydać np. przy organizacji zlotu ogólnopolskiego (i mniejszych regionalnych spotów też) jako "punkt zaczepienia" dla identyfikatorów.

Cytat:
2004-11-05 15:29:56, owz pisze:
Witam! Przeglądając konkurencyjne () forum znalazłem topic o smyczach z logo/nazwą ich klubu. Wpadł mi do głowy troszkę inny pomysł: konkretnie o klubowe koszulki. Zamówić można coś takiego na www.butik.pl, koszt jednej to około 30 złotych. Jedyne co trzeba by mieć to zaprojektowane logo (ktoś tu się zna na grafice?). A teraz już do Wlkp. 126 Group - co wy na to żebyśmy sobie takie zafundowali? Lans niewąski na zlotach etc . pozdro

Jestem za, ale narazie odkładam każdą złotówe na remont budy, same blachy mnie wyniosą jeszcze z 400zł(200zł już posżło) a trzeba bedzie to jeszcze zabezpieczyć i pomalować) A potem zabrać sie za silnik, więc narazie nie mam siana na pierdoły. Chyba, że mi ktos zasponsoruje

Pozdro

Cytat:
2004-11-06 07:35:25, Royber pisze:
Jestem za, ale narazie odkładam każdą złotówe na remont budy, same blachy mnie wyniosą jeszcze z 400zł(200zł już posżło) a trzeba bedzie to jeszcze zabezpieczyć i pomalować) A potem zabrać sie za silnik, więc narazie nie mam siana na pierdoły. Chyba, że mi ktos zasponsoruje Pozdro

wiem co to znaczy remont royber calkiem niedawno tez to przerabialem! pozdro! do zobaczenia na zlocie!!!!

Cytat:
2004-11-06 00:46:35, CZUCZU pisze:
A wogóle to po co komu koszulka Fiat Furious w polsce jest to mało znany klub ... Moze w krakowie ale na podkarpaciu z tym lipa .

Stary ale masz wizje noszenia koszulki... ręce opadają.
Kup sobie koszulke coca-coli wszyscy na całym świecie znają tą marke