Testowalem urzadzenie do pomiaru szyb

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Testowalem urzadzenie do pomiaru szyb!
czyli jak to policja robi na w balona

Wiec testowalem o urzadzenie i tak moje boczne szybki 11 % przepustowosci :blink: czyli ledwo co powinno byc cos widac, ciul ze wszystko widac i ze nie sprawiaja zadnych trudnosci, tylne maja 5 % czyli nie powinny nic przepuszczac, czyli pasazer nie powinien nic widziec a czemu widzi wszystko to juz nie wiem :blink: . I teraz moaj przednia szyba nie przyciemniana niczym ma 75,5% czyli o malo co nie przeszla by normy .

Wniosek
Naklejenie jakiej kolwiek folii na szybe( klejaca, antywlamaniowa) juz kwalifikuje kierowce do grona morderowcow, przestepcow.
I teraz tak zadne auto z fabrycznie przyciemnionymi szybami nie przechodzi takiej kontroli ot raci dowodzik a co gorsza nawet nie ktore auta ktore i fabrycznie nie sa przyciemnione! :blink:

Zonk wieec w naszym super kraju nie wazne czy wogole amochod ci hamuje, czy masz wszystkie kola itp wazne abys wogole szyb nie mial!

Wyjezdzam z tego kraju albo zostane mordercom czy zlodziejem bo ich sie policj nie czepia!

U nas w stanie NJ klejenie szyb tez jest zabronione.. ale w innych jak np w Californi mozna miec nawet wszystkie zamalowane farba
Czasami na drodze tutaj spotykam takie ufoloty ze glowa mala. Neony, swiecace spryskiwacze, swiecace ramki rejestracji tzw choineczki tutaj nie za zabronione I prawie wszyscy jezdza na halogenach

Nie przejmoj sie, ja bym nie lepiej wypadł... nie mają co ludziia robić!!!

Adas napisz dokladniej jak to urzadzenie wyglada i jak wyglada pomiar.

nie wolno przyciemniac szyb bo one maja oryginalnie takei zaciemnienie jakie jest dopuszczalne a plus folia tooo o wieeeelee za duuzoo

wolno wolno bo przepisy sa po to zeby je lamac