| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2004-11-06 19:13:03 Jeśli chodzi o moje filmy mam problem z programikiem do zgrania z kamery Hi8 (analog) na płytę z jednoczesnym skompresowaniem jakimś rozsądnym kodekiem (kurde,m nie znam się na tym). Może jakiś fachowiec od ripowania znajdzie się na grupie... i coś poradzi (podeśle...)
A tak w ogóle - pewni jesteście, że chcecie to widzieć |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-11-06 19:18:03
hahaha jak najbardziej |
Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2004-11-07 09:39:20 Chcemy, chcemy ... chcialem zobaczyc co straciłem i ... czego nie opuszcze w tym roku A co do kompresji z analoga, tokiedys cos takiego robilem o ile dobrze pamietam, to byl jakieś Soniak VHS coś tam, cos tam.... Ja robiłem to Magix Music Maker`em v6,0 o ile dobrze sobie przypominam. Kodekow wiem ze mialem zainstalowana całą furę... Moge troche polookac i sprobowac znalezc jakis odpowiedni Teraz niby krece filmy cyfrakiem (tez Sony), ale bardzo ladnie z niego wychodzą... jest tylko problem wlasnie kompresji... Bo filmiki maja dosc pokaźny rozmiar. Szczerze powiem, ze nie probowalem ich jeszcze kompresowac, jakos mi ten rozmiar specjalnie nie przeszkadzal, ale do wysylania czy zamieszczania na serwerze moze to byc rzeczywiscie klopotliwe. Gdy znajde chwile czasu, to sprobuje cos z tym pokombinowac |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-11-08 15:43:35 No i jak bedzie??? Niecierpliwie sie |
profil-usunięty Member Klubu Espero | 2004-11-08 16:39:29
No ja tesh |