Haaaay Ziooomale!!!! It" meee :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!! tutaj ja wasza stara poczciwa mimimi.... cieszycie sie choc troszke????

jestem pod innym nickiem bo.... do starego zagubilam haselko.... aaa buuu!!!

no ale wrocilam i znowu bede was gnebic ile wlezie.... hihih

cmoooooooooooook!!!

no siemka mimimi - ja i tak bede pisal z jednym "i"

Siemeczka Asia!! Jak zdrówko?

Po hasełko zgłoś siem do wszechmocnego Admina Daemona

Mimimi jak dobrze widziec Cie znow

no normalnie sie za Wami stesknilam!!!

Piter, dzieki za rade... jak tylko rozpracuje moj niu kompiuterek do konca to zabiore sie za dawne haselko
a do tego jeszcze mi giegie nie chce odpalic... a buu ale ja sie tak latwo nie poddam:]

u mnie wszystko oki, a u Was? moze ktos w skrocie napisze mi co sie dzialo jak mnie nie bylo?? ciooom??

ps. kiedy jakas impreza???

heheh cze siostrra
w skrocie .. ?
Tego sie nie da opisac w skrocie .. tram trzeba byc i to przezyc .. ryjacy odglos silnikow hektolitry 120 oktanowej benzyny wspomaganem czystym gazem No2, cudowny zapach spalonej gumy ... przerwy w zycioryse na kilkanascie sekund, wrzaca w srodku adrenalina ktora od zewnacz zasila nasze ciala .. gorace dziewczyny tanczace przed nami XXXXx [cenzura[ i robiace XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx XXXX XXXXX XXXX ahhh ... co dzien cos innego i bardziej XXXXXXXXXXXXXXXXX az ....qrfa w koncu sie skocnzylo mamy pierd. zime biomet jest do dupy samopoczucie tez .. nie mozna sie rozpedzic bo za duzo drzew po bokach .. to tyle w szybkim skrocie ode mnie a mnie zaczelo znowu walic niezle w glowe

Lubie sie bardziej witac niz zeganac, wiec skorzystam z okazji Hello

dzien dobry mimimimi.. mimimi a jak ches zimpreze to zorganizuj jakas to przyjade