Takie Ot .......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest prawie 2 godzina .......
Za 3,5 godz wstaje i wloke sie do budy ......
Dlaczego nie poszedłem spac o 9 ???? Proste bo od 16 zap... przy zlocie .....
Najpierw robiłem plan Centrum....
Potem wpadł Vili i ustalalismy wszystko ...........
Przez ostanie 7 godzin spełniałem kaprysy Pinga co do plakatu który jest robiony w ostaniej chwili.

Nie jestem grafikiem wiec plakat nie wyszedł ekstra... Ale jest i to sie liczy - pozatym trzeba było umiescici Loga 16 sponsorów a to psuje efekt plakatu bardzo .......
Jutro jak sie wyspie to dam wam Wzór.....
Mam dosc wstałem 20 godzin temu na kacu ......
Cos jest wtym zlocie ...... Dobranoc - Ps. Thx Geo i Rapcio za fotki ....

Mniej pij %

Tak to jest jak się angażujesz w klub, masa pracy, a czasami nawet dziękuje nie usłyszysz, ważne że są tacy którzy to robią i dzieki nim bedziemy miec niezłą impreze 24

Czekamy na plakat

No to ja wstalem o 7 poszedlem do szly, wrocilem o 10 i od 10 siedzie przy komputerze i epilepsi dostaje a spac polozylem sie z godzine po czuczu

czuczu dzięki tobie inni moga spać ...dzięki czuczu za twoje zaangażowanie dzięki tobie zlot napewno będzie jeszcze lepszy

Wielki+ dla villego...facet zapierda...przy zlocie i nikt mu nie każe ...nawet do roboty nie chodzi żeby wszystko było na zlocie dopięte na ostatni guzik...to się nazywa prawdziwy klubowicz...i tak trzymać pozdro dla "klubowiczów"

tez sie dopisuje do podziekówek
naprawde to wszystko dzieki wam sie kreci i sa organizowane zloty spodkania i to juz od reszty "klubowiczów"
podobno jakies zmiany zostały przeprowadzone ????
tak słyszłaem

Jest do tego Topic tylko dla klubowiczów..

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-10-19 16:32:23 ]

a Czuczu napisz kto wylecjał !!

Jest Topic tylko dla klubowiczów....
Nomen omen 1/2 tez tam ma wstep .
Polecam poczytac....

TO i ja pozdrowie. Pozdrawiam zatem chlopakow na miejscu ktorzy w jakikolwiek sposob przyczyniaja sie do zgrania zlotu. Ja ze swojej strony dostalem misje zrobienia biletow, chociaz tyle na odleglosc... Wlasnie wycinam 12 strone i juz mam odciski. Ale spokojnie jeszcze kilkaset zostalo. Chec przylaczenia sie do zrywu ciecia wyrazil towarzysz Czarek, a jak wiadomo razem razniej . Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2004-10-20 01:32:00 ]

Ide spac bo juz padam od monitora. Probowalem jak moglem, troszku powycinalem, mam nadzieje ze sie wszystkim spodobaja bilety. Niestety nie zamieszcze ich na necie z wiadomych wzgledow. Do uslyszenia jutro. Strzaleczka .

Podsumowanie zlotu.
Rachnek za energie - nie licze.
Na komórce 110 minut ekstra nabite .... siostra sie wkur.....

Tusz poszedł sie je....... kawy ze 3 puszki poszły bo u mnie malo kto pije .....
paliwa poszedł z bak lekko - tu podjedx tam itp ....

I najgorsze - korki z matmy bo przez zlot załapałem 3 kosy ..... a mam jeszcze jedna i tyle ... 100 zł na tydzien przez najblizsze 10 tygodni ehhhhhh.
Ale nadrobie zaległosci ...... Czego to człowiek nei zrobi dla klubu .....

Hehe no ladnie sobie tutaj kulega slodzi i cukrzy . Ja myslalem ze o jakims podsumowaniu co sie dzialo napiszesz, a ty mi tu z jakas kawa wyskakujesz . Kazdy mial jakies koszty, a skoro miales czu najwieksze to nalezy Ci sie wafelek . Bezwarunkowo .

P.S. A co do matmy to moge Ci dac korki za pol ceny. Ot Taki juz jestem . Pozdrawiam .

Kazdy orze jak moze... Mysle ze kazdy wlozyl w zlocik tyle ile mogl. Moze nie powinienem tego pisac bo niestety nie bralem w tym udzialu...