Ile kosztuje...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Przed zimą planuję zrobić zabezpieczenie antykorozyjne w swoim nowym starym nabytku . Jednak wcześniej muszę usunąć korozję, która idzie od spodu drzwi mojego espero. (poprzedni właściciel nie zadał sobie trudu, żeby zamontować chlapacze za kilka złoty, a w zasadzie euro ).

Czy ktoś z Was orientuje się może, ile (pi razy drzwi) taka usługa mogłaby kosztować, ewentualnie, czy macie w Wawie i okolicach jakieś sprawdzone warsztaty do których można by podjechać i zapytać o cenę usługi.

pozdrawiam

Tez chcialbym zrobic sobie zabezpieczenie antykorozyjne progów.
Czy ktos moze polecic jakis zaklad w Warszawie. Podobno nasz kolega klubowy zajmuje sie lakiernictwem, więc moze sie podejmie

Kto, SpeedR?

Jeżeli chodzi o zabezpieczenie antykorozyjne, to ja swoje będę robił w autoryzowanej stacji DU na Kotsisa w Wawie. Jest to jedna z najlepszych stacji robiących zabezpieczenia antykorozyjne w Wawie. Niestety usługa do tanich nie należy. Za zabezpieczenie całego samochodu chcą 500 zł, ale warto.

Właśnie też zamierzam oddać autko do konserwatora.
W mojej okolicy za dobrze wykonaną konserwację całego auta naszych gabarytów trzeba uiścić 500-650 zł.
Za dobrze wykonaną uważam taką, po której:
-zapomnimy o korozji na długi czas,
-nic nie trzeba poprawiać,
-wszystkie elementy rozmontowane są potem zamontowane na miejscu bez zastrzeżeń,
-nic nie zostało uszkodzone w trakcie,
-nic nie wysmarowane wewnątrz i na zewnątrz auta,
-konserwacja nie wycieka potem miesiącami,
-nie ma smrodu wewnątrz.

--
Wiesiek