MotoNews.pl

Mam prospekt złomiaka-esperaka :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupiłem. Na Allegro. Za złotówkę... plus 5 zł kosztów przesyłki. I wiecie co... jest bardzo ciekawe porównanie wersji GL, GLX i CD.
I jeszcze espero na fotkach jest z gatunku starszych (inne zwierciadła i kierunki) i ma sprzęt grający z CD i magnetofonem. Podwójnej wielkości przez co nie ma małej półeczki. A na guziku do szyb kierowcy pisze AUTO. Regulacja lusterek ma zamontowaną na obudowie diodę.
Oczywiście jak to w prospektach na zdjęciach pokazane jest wnętrze najlepszej wersji.

No to byś wkleił jakieś zdjęcia...
P.

Tra te zdjęcia mieć czym zrobić. Ale myślę, że wkrótce (w ciągu miesiąca) go zeskanuję w całości.

ja myslalem kiedys o taki sprzecie..wlasnie daewoo robilo takie podwojne zestawy..radio+cd+kaseta..ale sie balem ze mi wyjma gdzies na miescie..moze teraz by nie wyjeli

Cytat:
2004-06-26 08:24:04, piotr-ek pisze:
Tra te zdjęcia mieć czym zrobić. Ale myślę, że wkrótce (w ciągu miesiąca) go zeskanuję w całości.

Tak dla przypomnienia Chociaż miesiąc jeszcze nie minał

heja ho to by bylo na strone dobre wiec tez sie przypominam

Ja też się pryzpominam !! Piotrek!...nawet Ci oddam to 5 zł !

Ufff... mam jeszcze 3 tygodnie, ale nie widzę w pobliżu żadnego skanera

wiem ze troche stary watek ale postanowilem wyciagnac do gory...
to jak udalo sie zeskanowac prospekt?ja bym sobie z checia obejrzal

Chomik mi go zjadł, ja zjadłem chomika, ale prospektu nie odzyskałem... zresztą i tak nie było co w nim oglądać.

Cytat:
2004-11-12 17:17:17, piotr-ek pisze:
Chomik mi go zjadł, ja zjadłem chomika, ale prospektu nie odzyskałem... zresztą i tak nie było co w nim oglądać.

nieeee no Piotrek.....teraz to już nas zdeptałeś totalnie