Dzik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Polski HUMMER?

wszystko pieknie ale zapewne wszystko skończy się jak zawsze na prototypach

fajny, tylko wygląd ma jakiś taki .. niedzisiejszy ..

Cytat:
2004-11-10 22:43:28, daniel pisze:
wszystko pieknie ale zapewne wszystko skończy się jak zawsze na prototypach

Nie ma jak optymizm.

Fajny mógłbym pojeżdzić takim po mieście ,napewno co poniektórzy by się oglądali za mną wtedy.

Wszystko fajnie tylko dlaczego on nie jest na podwoziu Honkera tylko Iveco? Znowu inny kraj będzie na nas zarabiał Jak nic znowu ktoś komuś dał w łapę.

Cytat:
2004-11-11 14:04:48, Grzech pisze:
Wszystko fajnie tylko dlaczego on nie jest na podwoziu Honkera tylko Iveco? Znowu inny kraj będzie na nas zarabiał Jak nic znowu ktoś komuś dał w łapę.

w sumie nie miałem już siły doczytać atrykułu do końca, ale nasunęło mi się pytanie: czy tam jst jakakolwiek polska część???

pewnie nie ma ale i tak jest rownie brzydki jak tarpan

A na co wam polskie części. Najważniejsza jest myśl techniczna potrafiąca poskładać coś z kupy różnych gratów. I dobrze że to polacy myślą. Zresztą w tym przypadku dużego wyboru nie ma, można wybrać hamerykańską "myśl" techniczną.

w zasadzie spoko, ze ta polska myśl techniczna cos robi tylko jakoś mnie tak nie specjalnie ciesza takie informacje .. nie wiem ale to czy Polska będzie miała swój przemysł produkujący ciężarówki, czy wozy opancerzone jakoś mi lotto ... co innego gdyby to była informacja o jakimś nowym polskim samochodzie osobowym, namiastkami takich informacji były doniesienia o Clicku .. mimo ze sam Click był namiastką samochodu , a tak to co z tego, że tak powiem .. białoruś na przykład jest liderem w produkcji .. traktrów .. ale ciezko mówic o motoryzacji białoruskiej ..

zaznaczam, że nie jestem ignorantem i mimo wszystko fajny taki dzik ale ... to nie to ..

Cytat:
2004-11-11 15:05:33, Voy pisze:
pewnie nie ma ale i tak jest rownie brzydki jak tarpan

Auto pancerne tudzież terenowe ładnym być nie musi, tu się liczą inne rzeczy.

Cytat:
2004-11-11 21:04:36, Grzech pisze:
Auto pancerne tudzież terenowe ładnym być nie musi, tu się liczą inne rzeczy.

Pewnie że tak,auto ma sie sprawdzić w terenie a nie świecic urodą.
Polak z natury krytykuje co swoje
A pamiętajmy"Cudze chwalicie swego nie znacie"