Siema
Sluchajcie zaczela sie zima :d i czas bokow, rowow i takie tam. Mam do was pytanie. Kaszel bardzo dziewnie reaguje na pedal gazu tak jakby mial zaciagniety hamulec reczny w polowie. Strasznie sie zmulowato zbiera i cza depnac dobrze po gazie zeby sie rozpedzil na poszczegulnym biegu. Czego to moze byc wina. mam zaplon ustawiony jak w seryjnym maluchu. Moze ustawic na wyprzedzony co o tym myslicie. Wogule jak ustawi sobie zaplon na wyprzedzony to bedze zjadal wiecej paliwa czy to nie ma nic do rzeczy. Kurde dosyc jest to uciazliwe to muse naprawde dobrze depenac zeby z 2 na 3 bieg sie wkrecil. (Wszystkie kalbe zmienilem, swiece tez na NGK, dysze w gazniku tak samo 115/190, pompa paliwa jest nowa, tak samo filtr paliwa). Od czego to moze byc mozliwe zeby zaplon dawal az tak po dupie jak jest zle ustawiony. I jeszcze taka sprawa jak mi sie silnik zagrzeje to nie zawsze odpali odrazu, musze go kilka razy zakrecic zeby zalapal a jak juz zalapie to potem odrazu odpala od kopa(mozliwe ze jest cos nie tak z ustawieniem zaworow, bo jak jest zimny to odpala odrazu)
Wszystkie kola sa dobre na luzie toczy sie elegancko wiec nic nie ociera.
Mam sciete kolo zamachowe do wienca, glowice - 1,5 mm, zrobiony dolot, wulpexa(pustego).
Prosze o porade i jedna WIELKA porsba nie blokujcie tego tematu ze niby byl czy cos w tym rodzaju tylko niech juz zostanie
Jak sie bawic to sie bawic drzwi wyj..ac nowe wstawic
[ wiadomość edytowana przez: HuHu dnia 2004-11-24 20:23:14 ]
[ wiadomość edytowana przez: HuHu dnia 2004-11-24 20:30:03 ][ wiadomość edytowana przez: HuHu dnia 2004-11-24 20:35:11 ]