Automatyczne logowanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wlasnie jak to jest na tymnaszym pieknym motonewsie z automatycznym logowaniem.

Jeszcze do niedawna kiedy nie kliknalem na foruma to bylem zalogowany a teraz za kazdym razem musze sie logowac.
Denerwuje mnie to okropnie wiec powiedzcie jak sie to robi zeby logowalo automatycznie bo sam nei wiem jakim cudem do tej pory tak mialem

U mnie to samo,tez za kazdym razem musze sie logowac ,nie wiem co sie porobilo

A co ja mam powiedziec nei mam moda czegos ...

To samo u mnie...

Ja tam nie mam jakis takich problemow, moze to przez Opere. IE sucks .

grzes ja mam tez opere i tez musze sie logowac za kazdym razem teraz

No a juz myslalem ze cos z moim kompem nie tak

Heh ja myslalem ze mowicie ze z kazdym postem musicie sie logowac . Jesli chodzi o poczatkowe wejscie to nie odczulem roznicy bo od zawsze mam ustawione logowanie na starcie . Moze rzeczywiscie nie dziala , nie wiem , nie znam sie, nie orientuje sie .

HEH I LOVE MOTONEWS, cos musialo u nich sie spsuc bo na nowo mnie loguje wiec pewnie i u reszty wszystko wroci do normy

Tez tak miałem dopuki nie zauktoalizowałem IE, teraz bez problemu loguje mnie wszędzie za każdym razem.

a mozilla działała i działa jak powinna

mnie też automatycznie ładuje ale kiedyś mialem przez jakis czas tak jak i wy że musiałem co raz to sie logować - aż samoprzeszło

juz jest ok

umni jeszcze gorzej teraz wogule nie widnieje jako uzytkowniek online jest tylko zoom bo i rapcia nie widac było a napisał posta w tym samym momencie cio ja
moja przeglarka to opera

Faktycznie jestem zalogowany a mnie nie widac nie ma co polandia

ta u mnie jest to samo nie ma mnie na liscie on line jest tylko zoom

ja mam tak samo jestem zalogowany i mnie nie widać !! jest tylko zoom

u mnie tak samo !!

Ot i mamy kolejny problemik.

Automatyczne logowanie wrocilo ale za to jestesmy jak JAMES BOND --- nikt nas nie widzi

True. Ja tez widze tylko siebie