A jednak sie da - szybkie corrado 1,8 .....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Adam bierz przykład....

Aukcja

Dla tych którzy nei chca wchodzic .:

Cytat:
Kompletny zestaw do uturbienia silnika PG (turbina, kolektor, IC, wydech, orurowanie/przewody turbo) wszystko dopasowane i sprawdzone na PG. Po zamontowaniu zestawu i dostrojeniu ECU zestaw pozwoli uzyskac moc 210KM na seryjnym silniku, można oczywiscie ją zwiększyc ale wiąże się to z koniecznoscią modyfikacji pewnych podzespołów silnika między innymi układu wtryskowego. KIT ten "załatwia" również problem awaryjnosci seryjnego kompresora G60.

Cena kup teraz 3 tys.

I po co wydawac tyle tys w silnik skoro 130 ciezszy fiat objezdza corka g 60

Wedlug mnie nie ma sensu. Chodz cena spoko ale jezeli mialbym G60 i chcialbym go podkrecic na min 200ps to bym wogole sie w to nie bawil tylko odrazu wstawial 1.8 20v Turbo...

ja tylko pokazałem ze w polsce da sie i to normalnym kosztem ....

Pod warunkiem, ze ten kit to nie "kit" i wszystko dziala, pozniej trzeba to poskladac. Ja wiem czy to taka promocja

ja sam bym sie na to pokusił jak bym miał kase i jak by to równiez było do mojego cara .cena jest naprawde niewielka i bardzo kuszaca

Wlasnie ta cena mnie mocno zastanawia . Kiedys do kaproszek i ogolnie do fordow mozna bylo sobie dokupic kita , do 2.3 May Turbo do 2.8 juz dokladnie nie pamietam, ale cena np tego drugiego oscylowala wokol 7-8tys. Moc z 160KM nakrecalo na 230 i to juz jest konkretny potworek. Ale jakby nie patrzec to silnik 2.8 V6 no i firma angielska, zaufana. Ja bym tam nie experymentowal, a na miejscu Adasia jak juz wtapiac pieniazki to moze lepiej w audio , chociaz to juz jego indywidualna decyzja i jak jest szczesliwy z tym co robi to niech dalej bryka . Pozdr

Wciagam go lewa dziurka od nosa
Jest to zestaw z uturbionego g60 gdzie z mocy 160 KM osiagneli cale 140

A co do mojegu Juz niedlugo