Fajne filmiki i fajny Klub !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
O oto na co natkanalem sie w siec

Club Hyunda Quebec !!!!

ci to fajnie sie bawia na zlotach no i maja fajny klub hyundaia
ah pomazyc tylko o takich zlotach !!!

szczegolnie polecam te dwa filmiki moze ktos sie orientuje jakie to utwory muzyczne sa w ich tle

1 filmik

2 filmik

Polecam i pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: spoon dnia 2004-11-12 13:09:40 ]

Bardzo fajne filmiki Niektórym na pewno bardziej spodoba się ten drugi... (nie będę zdradzał dlaczego)
Kiedy u nas będą jeździły tak ładnie zrobione samochody?
(tak naprawdę niektóre wcale mi się nie podobają; jednak znakomita większość jest świetna)

W pierwszym filmie jest utwór zespołu Evanescence (nie pamiętam tytułu, ale to dość popularny kawałek), natomiast drugi utwór nie wiem czyj... Brzmi trochę jak Jay-Z, ale głowy nie dam
W drugim filmie... nie mam pojęcia.

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2004-11-12 15:16:14 ]

no no na tym drugim faktycznie niezłe maszyny

Stronka naprawdę bardzo fajna i widać, że klub świetnie zorganizowany, może i my im kiedyś dorównamy
Trzeba brać z nich przykład.

a ten jak sie podoba ?

fajne maja klubowiczki co ??Filmik 3

Ah

Pozdrowka

He He SUPER

Same paszczaki i blachary, nie ma się czym podniecać. Jakby do nas przyjechali to pewnie sami zawałowcy by byli z wrażenia.

Tomi, nie przesadzaj, pożartować można...
A samochody ładne, a przede wszystkim dużo. Przyznaj.

No co do aut to pewnie że ładne, ale wchodząc do pierwszej lepszej grupy na Akademii Rolniczej w Szczecinie to takie laski możesz wybierać i przebireać

Ale się OT straszne zrobiło

Troche jakosc montazu troche razi-jak juz robic podklad muzyczny,to chociaz glos z filmu wyciszyc.No ale nie to zebym sie czepial
P.S. W pierwszym filmiku Evanescence ,,Everybody's full"
W drugim Foggy-,,Come into my dreams"

wielkie dzieki za tytuly
naprawde wielkie dzieki
widze ze kolega jest niezle zorientowany

Pozdrawiam

A drugi kawałek w pierwszym filmie? Bo najbardziej podpada pod mój gust...

oj ten pierwszy to chyba kolega nie trafil wlasnie se sciagnalem i to jakis sment wolny

wiec jesli mozna prosze o tytul utworu 1 w pierwszym filmie tego troszke rockowego

pozdrawiam

Sorki maly blad w pisowni-,,everybody's fool''-i to na 100% ten numer Co do drugiego kawalka w pierwszym filmie to nie nic tu nie pomoge,bo u mnie film ten konczy sie w polowie i wraca do poczatku,wiec nawet nie wiem jak leci ten utwor
Z fajnych pioseneczek tego typu moge polecic jeszcze Fiori-,,Take Me Where You Are"