MotoNews.pl

Gdzie sa wszyscy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zawsze na forum pelno ludzi tak patrze i szukam ale chyba wszyscy tylko czytaja bo nie toczy sie zadna dysputa ....g?dzie oni sa ?

No to jest fakt, ja tez nad tym boleje, bardzo dobra alternatywa na cos takiego bylby chat ktory jest ale przynajmniej w moim przypadku nie chodzi a kiedys chodzil, a co sie porobilo to niewiem. Napewno byloby ciekawiej jesli moznaby bylo pogadac na "zywo". Ja sie niebardzo znam na komputerach dlatego niewiem czemu ten chat nie dziala, a moze wartoby bylo go uruchomic.
Pozdrawiam

hmmm bywają dni gdzie nie można nadążyć z czytanie postów i takie gdzie bywa nudnawo w sumie tak jest od samego poczatku forum (od kiedy pamiętam)

a co do czata to on nie chodzi chyba u wszystkich w każdym razie u mnie od jakiegos roku (sprawdzane na 5 komputerach i na różnych Windowsach)

ja głównie czytam (i to nie dlatego ze pochodzę z korei północnej-tam jeden umie pisać a drugi czytać )
powód :jestem w temacie hultaja całkiem świeży
choć mogę sie pochwalic już, aż och ach !!!!!!! /statystyka postów: 0.01% z całości/ w profilu
pozdrówko d.

Cytat:
statystyka postów: 0.01% z całości/ w profilu

Stać cię na więcej

Cytat:
2004-11-10 19:30:16, daar pisze:
ja głównie czytam ... powód :jestem w temacie hultaja całkiem świeży

ee tam .. zawsze możesz pogadać o dupie maryni a wtedy procenty będą większe
Moim zdaniem dupa Maryny nawet na trzeźwo jest całkiem całkiem

Ja tez odnosze wrazenie , ze coraz mniej postow pojawia sie na forum, moze dlatego ze samochody juz sie nie psuja . Ale tak na powaznie to frekfencja spadla.

bo mnie nie ma.. spoko juz niedługo wróce

Cytat:
2004-11-10 22:09:49, doogas pisze:
bo mnie nie ma.. spoko juz niedługo wróce

Mamy nadzieje, bo brakowalo nam Ciebie.

wszystkiemu winne są długie weekendy, ja po pięciu dniach wróciłem na forum, w domu niestety interneta niet

Spoko spoko.....zawsze czuwam i sprawdzam co sie dzieje, a że nie zawsze mam wiele do powiedzenia w temacie tuning oraz innych bardziej skomplikowanycb no to sie będę odzywać.....poczytam, czegoś sie dowiem....