Koszt poduszki na wahacz...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć!
Czy ktoś z Was orientuje się jaki jest koszt poduszki na wahacz (odpowiedzialnej za stukanie przy ruszaniu)? I oczywiście info czy tylko zakup w ASO czy można znaleźć jakieś "podróby"?
Pozdrówka z Nowego Sącza!!!

koszt to 60-80 za szt w zaleznosci od regionu kraju oczywiscie pisze o cenach "podrób"

pozdr

Komplet oryginalnych poduszek (cztery sztuki) kosztował 250 PLN, oczywiście kupowałem je w sklepie z częściami a nie w ASO a więc nie wiem czy jest sens bawić się z podróbkami.

Cytat:
2004-11-15 01:12:30, Diro pisze:
Komplet oryginalnych poduszek (cztery sztuki) kosztował 250 PLN, oczywiście kupowałem je w sklepie z częściami a nie w ASO a więc nie wiem czy jest sens bawić się z podróbkami.

To co ty za poduszki kupiles? cztery? w omie A sa dwie po jednej na strone no i nie za taka cene

allegro

witam,
kupowalem tutaj za 110 zl komplet (4szt) na przod. wszystko ok. zalozone i znowu jest cichutko. czesci sa niemieckiej produkcji.

robert

Ale ty kupiłeś tuleje metalowo-gumowe do wahacza a mowa jest o poduszkach łaczących belke z wahaczem.

Cytat:
Ale ty kupiłeś tuleje metalowo-gumowe do wahacza a mowa jest o poduszkach łaczących belke z wahaczem.

zgadza się, mój błąd

Robić porządnie, nie wsadzać szajsu, na zawieszeniu, heblach i układzie kierowniczym nie można kutwić