Niespodziewane spotkanie w czeladzi...:))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam panowie!! Własnie wrócilem z Czeladzi.. wracając sobie ciemnym wieczorkiem z "amorów" wjezdzam na skrzyzowanie a tu jakis chopek w Białym espero mi macha przez szybke jadąc równolegle ze mną.. zdebiałem.. chopa pierwszy raz na oczy widze... a on mi macha reką.. wiec ja tuba w gazz i myknąlem przed niech ... mignałem awaryjnymi i jade dalej.. po zjechaniu na trase Czestochowa-Katowice... za M1 zciągnołem Go na stacje w celu zorientowania sie co to za jeden.. i sie okazało ze to klubowicz z Krakowa mało sie pojawia na naszym forum ale jest był to człek o nicku "mswalcza"
Pogadalismy.. obejzrzelismy nasze bryki... i rozjechalismy sie kazdy w swoją strone
Na jego prosbe przekazuje POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW!!!! Jak to miło kogos spotkac... z braci klubowej

Cytat:
2004-10-12 23:46:17, Czarek_Rej pisze:
wracając sobie ciemnym wieczorkiem z "amorów" wjezdzam na skrzyzowanie a tu jakis chopek w Białym espero mi macha przez szybke..."
... za M1 zciągnołem Go na stacje ..."

Czarkek, Czarek!!...mało Ci było żeńskich amorów ???

Na to wychodzi, że Czarkowi przeszkodził klubowicz, gdy krążył przy latarniach, bo skrzyżowania dróg są z regóły lepiej oświetlone.
Może to i lepiej . Będzie zdrowszy

Cytat:
2004-10-12 23:46:17, Czarek_Rej pisze:
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW!!!!

Dzięki

No i zrównali mnie z ziemia....

no.. no... ciekawa historia... a padało wtedy?

ps: pozdrowienia dla mswalcza...

Witam wszystkich klubowiczów!!!
Lee pyta czy padało? Jak jade gdziekolwiek dalej poza Kraków, to zawsze pada!!!
Czarek bardzo Ci dziękuję za spełnienie mej prośby, zwłaszcza, że miałem spore problemy z czasem, żeby osobiście wszystkich klubowych kolegów i koleżanki pozdrowić.

Dziwne, że mieszkamy w tym samy mieście, a nie miałam okazji jeszcze Kolegi spotkać na ulicach Krakowa
Pozdrawiam Kolegę mswalcza.
Cytat:
2004-11-17 11:12:43, mswalcza pisze:
Witam wszystkich klubowiczów!!! Lee pyta czy padało? Jak jade gdziekolwiek dalej poza Kraków, to zawsze pada!!! Czarek bardzo Ci dziękuję za spełnienie mej prośby, zwłaszcza, że miałem spore problemy z czasem, żeby osobiście wszystkich klubowych kolegów i koleżanki pozdrowić.

Cytat:
2004-11-17 12:04:57, Kiniusia pisze:
Dziwne, że mieszkamy w tym samy mieście, a nie miałam okazji jeszcze Kolegi spotkać na ulicach Krakowa Pozdrawiam Kolegę mswalcza.

Może warto się lepiej za przystojnymi facetami rozejrzeć
Sądzę, że nieraz obok Ciebie przemknąłem, ale może trochę za szybko
To oczywiście żarty! Bardzo się cieszę, że się odezwalaś, bo miło się będzie poznać. Jeśli tylko masz ochotę powiedz gdzie i giedy to podjadę. W zasadzie to myślę, że nie byłoby to nietaktem, gdyby spotkać się w niedalekiej przyszłości np na lotnisku w Czyżynach z Jadźwinem i resztą kolegów z Krakowa, a może i z okolic?
Pozdrawiam Kiniusię, Darek.

Kolego Darku,
Bardzo miło mi będzie CIę poznać i z przyjemnością się spotkać na Czyżynach. I może Miht'ego również ściągniemy na lotnisko.
Może by tak się spotkać w niedzielkę?
Pozdrawiam

Cytat:
2004-11-17 12:35:46, Kiniusia pisze:
Kolego Darku, Bardzo miło mi będzie CIę poznać i z przyjemnością się spotkać na Czyżynach. I może Miht'ego również ściągniemy na lotnisko. Może by tak się spotkać w niedzielkę? Pozdrawiam

Proponuję nowy temat - np spotkanie w Krakowie kiedy?
Niestety pt, sob i niedz mam wykłady poza Krakowem więc, może w przyszłym tygodniu. Jak dla mnie może być czwartek tego tygodnia, lub przyszły, ale weekend mam też zajęty. Jak możesz to załóż nowy temat, bo muszę uciekać do pracy i coś ustalimy. OK?
Pozdrawiam, Darek.