KJS w Sycowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
druga runda KJS odbędzie się 14 listopada na terenie miejskiego targowiska, zacnie się koło godziny 14. Tworzenie listy odbywa się na bieżąco przed zawodami. Starty mają być płatne podobno 20 zł, i podobno mają być też nagrody jak filtry i strumienicy. Dobrze mieć kask i pilota

podział na klasy:
do 900 cm3
900-1150 cm3
1150-1600 cm3
1600-1800 cm3

ja najprawdopodobniej będę wiec i też Tippo i może jeszcze ktoś z Oleśnicy.

Jestem tylko trochę wkur... bo auto miało byś doładowane bardzo lekkim kołem zamachowym i mocniej splanowaną głowicą a będzie lipa

ps. Tak ode mnie, reklama tego rajdu jest wręcz kpiną by przynajmniej dwa tygodnie przed imprezą nie było informacji, kompletnych na temat imprezy nie mówiąc o tym że jest to tak ogłoszone że prawie nikt nie wie że traka impreza ma wogule być.

Tippo pisał do mnie w tej sprawie. Niestety nie mam czym, autko turystyczne, poza tym totalny brak środków. Maybe next year.

Jak wyżej...

ja mam druga zmianę

Dokładnie co do info, to totalna porażka. W Gazecie Sycowskiej raczyli tylko napisać o terminine i miejscu, nic ponadto. Dziś popołudniu przejeżdżałem obok targowiska to majstrowali coś tam organizatorzy, ale nie miałem chwilki co by podjechać i popytać

no i co z wynikami????

he???