Orzewanie e34

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pisałem jużkiedyś o tym, mianowicie : kiedy włanczam ogrzewanie na nogi i na szybe leci ciepłe powietrze zaś na kierowce i pasażera leci zimne bez względu na to czy nastawiam na ciepłe czy na zimne stamtad zawsze leci zimne ktoś pisał zebym sprawdził zawór pod maską on jest w porządku sprawdzalem do samochodu przez ruru leci cipły płyn wiec dlaczego ciagle wieje zimnym prosze o pomoc bo iddzie zima

mam to samo tylko ze u mnie bez wzgledu na ustawienie cieple czy zimne ciagle leci cieple powietrze ale z wylotow na szybe i na nogi ;]

chyba do jakiegos dobrego warsztatu trzeba sie z tym udac

no to tobie kolego troche lepiej bo zima idze to masz chocaz ogrzewanie aja sie teraz przejechalem swoją betką i nie powiem zeby tam było gorąco

jesli masz srodkowe kanaly na desce bez takiego pokretla regulacji temperatury to pozegnaj sie z cieplym powietrzen z tego ukladu.

Widzialem takich juz pare modeli i wszedzie bylo to samo, moze jest to zamierzone przez producenta

chodzi o to że ja mam te pokrętło !

a wiec tak:

jak chcesz moge podelsac tobie schematy e34 na meila i bedziesz szukac przyczyny.
do tego pokretla podlaczone sa 3 kable, cos widocznie tutaj moze nie robi i dlatego masz jak masz.
napisz mi jak chcesz te schematy to ci podesle

raffat@wp.pl

jestem ci niezmiernie wdzięczny gazjunior@wp.pl

Cytat:
2004-11-23 19:30:19, raffat pisze:
a wiec tak: jak chcesz moge podelsac tobie schematy e34 na meila i bedziesz szukac przyczyny. do tego pokretla podlaczone sa 3 kable, cos widocznie tutaj moze nie robi i dlatego masz jak masz. napisz mi jak chcesz te schematy to ci podesle raffat@wp.pl

jeśli masz schematy do e34 1988 to ja również bym prosił