Najnowsze foty naszych rajdówek.. prosze o ocene :P hehe..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Najpierw moja rajdówka:

Przód:

Zboczek:

Wnetrze:

Z tyłu też jest ładny

A pod maska bida

Rajdówka Przemka:
Tak z przodu ale bez przodu

Boczek i pupcie tez ma ładna

A tutaj nieco zaciemnione wnetrze

No i Strongiego prewet w akcji...

Strongi w swoim szpanerskim fartuszku:

Kierownik Rogas:

Pan Prezes Raceman:

Los Daros Cosłortos:

Główny mechanik, Szanowny Pan Przemysław:

A teraz ja

Aha.. Pan Prezes Raceman jeszcze zdjęcie na wyrywanie blachar na czateri sobe zazyczyl ;p

A to Rogasios Cienkos Cienkos w trakcie misji "SWAP" - dzien pierwszy. Było miło ale robota niezywkle wolno szła.. moze to za sprawą pomocników którzy nieco %%%%%%%%%%

A teraz mały konkurs... Przedstawie wam klucz wykonany przez Przema.. nazwalismy go "Stanlej".
Kto odgadnei co zostało wykorzystane do budowy tego klucza wygra konkurs i otrzyma miano kluczowego

hehe, na pierwszej fotce lodóweczka jak sie patrzy na browarki u mnie tesh aktualnie nic pod maska w maluszku nie ma Kuner, btw co z rozrusznikiem?? :]

no lodoweczka spoko co do klucza to widze tam srube a element skladowy to moze lewarek zmiany biegow tj. ta czesc co idzie do lizaka ale chyba to nie to. pomysle bo mnie zaciekawilo. moze jakas podpowiedz ??? btw. za ile mozna kupic bude z paierem w dobrym stanie bez wnetrza silnika skrzyni tylko na kolach ??

Tak było, tak było We wtorek ciąg dalszy

tez by mnie to intersowało, cena takiej budy... i gdzie to mozna dostac
A widzestrongi ze sie wtopiłes w otoczenie, ziel;ona puszeczka, zielony fartuszek... no no ogólnie to tak patrze z tyvh dwóch malara to MOZE by jednego złozył Hehe, nie no, zbytki

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2004-11-21 18:31:54 ]

Jakiej budy??? Jakiej budy???? Przecież to w pełni sprawne i jeżdżące rajdówki

Cytat:
2004-11-21 19:02:26, Strongi pisze:
Jakiej budy??? Jakiej budy???? Przecież to w pełni sprawne i jeżdżące rajdówki

No jakby nie patrzec to moja ostatni raz w sierpniu jeździła a Przemka w Lipcu.. to co Wy tu gadacie ze to jakeis szroty..

Źle zrozumieliscie Nie chodzi o te rajdówki na fotkach tylko o jakąś inna bude co mozna by kupic i za ile O to loko Te Wasze to widac ze ciagle uzytkowane i wogóle I Ty mnie tu kuner nie sciemniaj mów co z rozrusznikiem Bo nie wiem czy mam czekac czy nie

Cytat:
2004-11-21 21:17:23, toki pisze:
I Ty mnie tu kuner nie sciemniaj mów co z rozrusznikiem Bo nie wiem czy mam czekac czy nie

Zapomnialem go wyjac z rajdowki. .chyba we wtorek bede przy niej.. wiec sadze ze mzoesz poczekac

no to co wy zrobiliscie z tymi autami to az zal patrzec (( plus jeszcze ta perspektywa ze juz ich nie produkuja i pelno jest oddawanych na zlom... az zal
ale ogolnie fajnie ze motorki sa piknie dlubniete

spoko, wlasnie w tym tygodniu wsadzam to wsyztsko do srodka i pozniej nie zamierzam juz zagladac pod tylna klape przez pewien czas Wiec jakos pod koniec tygodnia bedzie do odebrania?

Cytat:
2004-11-21 21:45:28, kisiel_kubol pisze:
fajnie ze motorki sa piknie dlubniete

maxymalne odciążenie tyłu ))

moja mandarynkowa buda stoi bo kiedys juz byl klient na nia ale tatus dowiedzial sie o jego planach i mu zabronil...ale szczerze balbym sie ja komus sprzedac bo papier to ona niby ma ale tak wspawany ze przy kontroli przewozu takiej budy od razu by pomysleli ze cos nie tak-poza tym jutro ide wyrejestrowac ten papier... abuda stoi wybebeszona tylko z calym zawieszeniem
to juz nie te czasy ze wychodzilem z domu 100 metrow do lasu i bud od elegantow lezalo do wyboru do koloru

hehe jak ktos w lesie ladna bude wyczai to niech mi powie bo moja po boku na torach to juz sie nie nadaje za konkretnie. a taki fotelik sparco to przed kompem bym chcial miec

Eleganckie

Jak sie bawic to sie bawic drzwi wyj..ac nowe wstawic

A dzisiaj w godzinach porannych puszki z rajdówki Kunera zostały skradzione przez zbieraczy tych okazów

Dobrze Kuner ze ci rajdoweczki nie ukradli

No Przemek podobno codziennie toczy walke ze złomiarzami wsadzajacymy moja rajdowke na złom.. podobno z Zuka musi im ja zabierac

pokaz wiecej fotek tego swapa w CC

Cytat:
2004-11-24 07:09:39, Kuner pisze:
No Przemek podobno codziennie toczy walke ze złomiarzami wsadzajacymy moja rajdowke na złom.. podobno z Zuka musi im ja zabierac

Oj tam przesadzasz ,Ja to kiedys musiałem Policjiantom tłumaczyc ze to jeszcze sie porusza i nie jest porzuconym złomem ,ale to było jak miałem poprzednia wersje EVO1 czytaj zielonego...
A skoro juz jest okazja to zapraszam na : WWW.RACEMAN.PRV.PL czyli:

Raceman Rally Engineering

Strona nadal w budowie ,ale co tydzien w galerii beda sie pojawiac postepy z prac nad EVO3.A pracy dużo. Raceman Rally Engineering