Przestroga - zobaczcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Polecam ludziom o silnych nerwach.
Mnie ciary po plecach przeszły.
Don’t drink & drive
Na kursach na prawko takie foty powinni pokazywać.

Cytat:
2003-02-20 20:23:44, Gucio pisze:

Na kursach na prawko takie foty powinni pokazywać.

Nie wiem czy wszyscy mieli by nerwy aby takie zdjęcia oglądac.
Cos strasznego

Strasznie to wygląda, ale włosy to jej chyba odrosną?

szok

wstrzasające

Przestroga dla nieodpowiedzialnych kierowców

nie no chyba bym sie rzucil z mostu.gdybym byl winien takiej tragedii.tek koles to ma przechlapane.wspolczuje bardzo dziewczynie.szok ja nie moge.

[ wiadomość edytowana przez: will dnia 2003-02-20 22:04:31 ]

Rozne rzeczy widzialem w sieci, ale to przekracza najgorsze koszmary.

Dla nieodpowiedzialnych dzieciakow dorzucilbym jeszcze obejrzenie "Requiem dla snu" gdyby przyszla im ochota na jakies narkotyki.

Dzbanek

Nadal uważam, że kary za jazdę po pijaku są z niskie w Polsce. Za zabicie w wypadku spowodowanym po spożyciu alkoholu powinna być kara dożywocia. To nic innego jak zwykłe morderstwo.
Jeżeli ktoś jest na tyle nieodpowiedzialny że wsiada po kieliszku, to nie powininien miec prawka juz do końca życia a nie na okres 2 lat. O i pomysł o przepadku samochodu tez nie jest głupi!

Niestety Grzechu, włosy jej nigdy nie odrosną - ale są przecież peruki.
Sam pomysł prezentacji jest bardzo dobry - nie ma tu nic z taniej sensacji, tylko materiał uzmysławiający co się mogło nie wydarzyć gdyby kolega był nieco bardziej odpowiedzialny...
Może da niektórym do myślenia.

jazda po alkoholu powinna byc karana jak ............ ehh....
Cytat:
Sam pomysł prezentacji jest bardzo dobry - nie ma tu nic z taniej sensacji, tylko materiał uzmysławiający co się mogło nie wydarzyć gdyby kolega był nieco bardziej odpowiedzialny...
Może da niektórym do myślenia.

niemam słow by powiedziec co czuje............

Dobrze, że jestem człowiekiem o mocnych nerwach to jakoś to mogłem obejrzeć.

Siostra już przy pierwszym zdjęciu (po wypadku) nie wytrzymała.

Ale faktycznie: robi wrażenie. Powinni to pokazywać ludziom, którym odebrano prawo jazdy jak również tzw. grupie podwyższonego ryzyka.
Wyrok: 2 godziny przymusowego oglądania takich zdjęć, reportaży, filmów.

bez komentaza

Na forum PTK temat o tym jest od rana.To jeden z pierwszych tematów,do których zajrzałem z rana na forum.Cały dzień nie mogę przestać myśleć o tym,co zobaczyłem.

Janio napisał:
Powinni to pokazywać ludziom, którym odebrano prawo jazdy jak również tzw. grupie podwyższonego ryzyka.
Wyrok: 2 godziny przymusowego oglądania takich zdjęć, reportaży, filmów.

NIEEE Ja dziękuję!!! Wole zacząć jeździć spokojniej.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Spojrzałem raz parę godzin temu, ale nadal mi się robi strasznie.

Moim zdaniem swietny pomysl z tym przymusowym ogladaniem !!!!!!!!!!!!! a zdjecia no coz ciekawe ile osob z was (mowie do tych co siadaja po kieliszku za kolko) bedzie pamietalo te zdjecia za 3 miesiace ??

Cytat:
2003-02-21 00:05:45, rdt pisze:
Moim zdaniem swietny pomysl z tym przymusowym ogladaniem !!!!!!!!!!!!! a zdjecia no coz ciekawe ile osob z was (mowie do tych co siadaja po kieliszku za kolko) bedzie pamietalo te zdjecia za 3 miesiace ??

Nic nie mówcie: kopiowałem te zdjęcia i niechcący ustawiłem sobie jedno jako tapetę

chyba nie zasnę dziś...

a ja polecam film "mechaniczna pomarancza", pokazuje jak sie czlowiek czuje, ktory musi "takie rzeczy" ogladac.
wyrazy wspolczucia dla dziewczyny, jak i sprawcy (bo jestem szczesliwcem ze nic takiego mi sie nie przytrafilo, a w tym wieku - 17 lat - tez wyczynialem niebezpieczne jazdy)

potworności.............

slyszalem o pewnym policjancie, ktory po zatrzymaniu kierowcy za wykroczenie drogowe, bral go do radiowozu i pokazywal zdjecia z wypadkow. dosc makabryczne, jak kazdy powazny dzwon. oczywiscie znalazl sie jakis kretyn, ktory poczul sie dotkniety, jakby to jego nie dotyczylo i sprawa nabrala rozglosu. macie racje, takie fotki powinni pokazywac na pierwszej lekcji nauki jazdy.
jesli szukacie innych mocnych fotek zapraszam na www.rotten.com

pagan