Tylne nadkola

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko. Chce wstawiac okragle tylne nadkola do Omki A tyklo nie wiem od czego. Robil to ktos albo wie od czego pasuje???

ja mam z tylu nadkola,ale zakladala mi firma co robila mi konserwacje ,wiec nie wiem skad wzieli ,moze przerabiali jakies albo sa juz dostepne.

Z tego co wiem do A nie ma problemu. Juz sie jakis rzemieslnik tym zajal. Gorzej jest do B. Szukalem miesiacami i dupa

było juz otym na forum do omy a pasują podobno od golfa 2

Cytat:
2004-05-19 09:51:11, przemogsm pisze:
było juz otym na forum do omy a pasują podobno od golfa 2

Do jakiej Omy?

znam firme ktora cos takiego robi-ale w poznaniu

navtex - czytaj ze zrozumieniem

nie chodzi o plastikowe wypełnienie wewnątrz nad kołami ale o część błotnika okalającą otwór na koło niekiedy zwaną "puklem"

teraz czytam dokładnie i myślę, że tylko czarny skumał o co chodzi choć nie wiem co ma na myśli przemo

Mega robił ostatnio w caravanie

Hehehe

Upierd...lić - tak jak Mega

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

mam na myśli tak zwane reperaturki do naprawy tylniego błotnika do omegi A z tym że napewno nie pasują idealnie ale dobry blacharz sobie poradzi

Cytat:
2004-05-19 12:34:33, dARTi pisze:
navtex - czytaj ze zrozumieniem

nie chodzi o plastikowe wypełnienie wewnątrz nad kołami ale o część błotnika okalającą otwór na koło niekiedy zwaną "puklem"

teraz czytam dokładnie i myślę, że tylko czarny skumał o co chodzi choć nie wiem co ma na myśli przemo

Mega robił ostatnio w caravanie

Eeeee pojebalo mi sie cos
Ale moze temat plastikowych drgnie z miejsca, bo zalezy mi na tych plastikach

A reperaturki vectry A lub senka B ???? pomocy!!! nie wiem co wspawac!!!

polecam zajrzeć na www.bhmd.pl

Cytat:
2004-05-20 08:03:18, ryba-1 pisze:
A reperaturki vectry A lub senka B ???? pomocy!!! nie wiem co wspawac!!!

Od senatora B reparaturki pasują idealnie

wszystkie topiki w tym temacie koncza sie niczym. CZY KTOS MONTOWAL u siebie nieoryginalne reparaturki tylnych blotnikow i wie na 100% jak uzyskac taki efekt?:

czy to senator b, vectra, golf 2 czy jakis inny wynalazek?

zapraszam na zlot
tam wszystko mozna zobaczyc zywo

Cytat:
2004-11-16 12:55:07, disel pisze:
zapraszam na zlot tam wszystko mozna zobaczyc zywo

zlot zlotem, ale od czego jest forum?
czy ktos mi odpowie na pytanie?

Cytat:
2004-11-16 14:18:31, kielkac pisze:
zlot zlotem, ale od czego jest forum? czy ktos mi odpowie na pytanie?

jest jeden powinien sie odezwac

Cytat:
2004-06-16 22:15:41, SEBA-OMEGA pisze:
Od senatora B reparaturki pasują idealnie

do Senatora B nie ma w sprzedaży reperaturek tylnych. Przynajmniej w Polsce, a i u sąsiadów jest to nie lada problem by zdobyć coś takiego.

Cytat:
2004-11-16 17:32:25, MEGA_3 pisze:
do Senatora B nie ma w sprzedaży reperaturek tylnych. Przynajmniej w Polsce, a i u sąsiadów jest to nie lada problem by zdobyć coś takiego.

Wiem wiem.Ciekawe czemu??Ale ja będe miał Senka wycięte całe tylne błotniki,bo kumpel kumpla pracuje w Holandii na szrocie/złomie.Gadałem z nim i jak coś ładnego(bez korozji) mu sie trafi to mi przywiezie.Bo u nich te samochody to i tak w kostke gniotą.

MEGA_3, a twoje blotniki tylne od czego?